Visszafogottan rendpárti arcát mutatja a Jobbik Miskolcon, legalábbis a Közös Ország Mozgalom vitájából ez szűrhető le. Ismét a fideszes jelölt nélkül vitáztak a háromosztatú körzetben, ahol négy éve 1600 szavazatkülönbségen múlt a győzelem. A mostani választás még ennél is izgalmasabb lehet.

(Forrás: hvg.hu)

Itthon - 2019. February 23., 12:25
Sztrájkra készülnek a Paksi Atomerőmű dolgozói
Itthon - 2019. February 3., 19:33
Borult, szeles idővel indul a hét

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy kézenfekvő magyarázat

Eljöttek a választások és elkezdődtek a firkászi baromkodások

A napokban többen már kézhez vehették a kopogtató-cédulákat, a hivatalos nevén választási értesítőket. És megkezdődtek az OEVK-ben a bajzánok is, vagy valami hasonlóak.
Ezzel együtt a derék matyar média is elkezdett zagyválni a körzetekről (külön „”humor”, hogy a rövidítés helyett néha megírják, hogy VálasztóKerület).
Akim ismer tudja én ha mód van rá felhívom, pontosabban próbálom felhívni a figyelmet, hogy ilyen fogalom, nincs a magyar választó-jogban. Az egyik helyeslő hozzászólásról ugrott be. Mármint, hogy honnan ez a baromság! Az egyéni képviselők és a jelöltek többje úgy viselkedik, mintha körzetvezető lenne! =))
Eladott Ország
https://24.p3k.hu/app/uploads/2018/01/d_kos20...
"Csődör" Csöbör fideszes Katica szervilis orbani mameluk. Önálló gondolat? Nuku. „Csöbör Katalin munkahelyeket ígért, de csak segélycsomagokat hozott” Na te agymosott Csöbör Katalin, hát te tényleg csöbör vagy nyaljál csontig Vitányának, nehogy kikerülj a mézes cumiból, és a gyerekekre veszélyes vagy, a politikát ne vidd az osztályba, a hülyeségekkel nem kell tömni a fejüket. Elég ha te imába mormolod otthon, minden este, a csúti csüngőhasú kancigányt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. February 23., 14:46
Pánikrohammal is meg kellett küzdenie Tóth Andinak
Szórakozás - 2019. February 23., 14:10
Videóval üzent Curtis