A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 67 éves Dr. Bodnár Pál ügyében.

A férfi 2018. február 17-én a II. kerületi lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Eltűnt dr. Bodnár Pál, a 67 éves férfi szombat óta nem ad életjelt magáról

Dr. Bodnár Pál körülbelül 175 centiméter magas, 80 kg, kissé telt testalkatú, ősz hajú, ősz bajszos, barna szemű férfi. Eltűnésekor fekete téli cipőt, zöld nadrágot, fekete kabátot és barna bundás téli sapkát viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Dr. Bodnár Pált felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

(police.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Remelem, mielobb megtalaljak az uriembert epen es egeszsegesen, de azert annyit mondhatott volna a rendorseg, hogy az illeto ur esetleg betegseg, zavartsag, demencia kovetkezmenyekent koszalt el, vagy feltetelezheto, hogy buncselekmeny aldozata lett-e...
Remelem, nem lesz semmi baja,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.