Itthon már minden rendben, a kormányfő az új keresztes háború élére vezényelte önmagát. Ha a vasárnap délután elhangzott miniszterelnöki évértékelőt – valójában a Fidesz elnökének választási kampányindító beszédét – nézzük, Orbán Viktor szerint Magyarországgal neki már nincs dolga.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem nem hallgattam végig a beszédet, de annyit szajkózzák, hogy részeket nem lehet nem hallani belőle. Az eddig hallottakból nekem a csúcs: Nem azért HOZTUK létre az ENSZ-t... volt =))
karma1
@RonaGyuri: ... holott o akkor meg kejes gondolat sem volt...Valoszinu, hogy a passzatszelet is o fujja... Nem lehet az maskepp...:o)))
justhpeter
Szegény Viktor kénytelen volt még saját magát is alulmúlni. Ritkán hallott, összeszedetlen vartyogásban helyezte saját magát az Unió, az ENSZ és mindenki fölé,csak azért, hogy az ájtatos birkáit még valamennyire a választásig összetartsa. Ha maga írta, nem lehet büszke rá, ha más volt az elkövető, biztosan ki akart szúrni vele. Csak az mondható, hogy Gyurcsány öszödi beszédét már túllépte és hasonlított Kádár utolsó beszédéhez. Az értelmi szintben mindenképpen.
RonaGyuri
egy másik érdekes hír, amiről nem beszélz:
Egy igazán megdöbbentő felfedezés

Őfeneségének nem érdeke a foci javulása

A Népszava számol be róla, hogy „Megszerezte az Európai Bizottságtól a magyarországi tao-sporttámogatási rendszer jóváhagyásának teljes dokumentációját Jávor Benedek, a Párbeszéd EP-képviselője. ”, s ebben igencsak érdekes dolgok, olvashatóak.
Hosszasan sorolhatnánk a dolgokat, amit ártunk és qurmányunk összeszélhámoskodott ebben a dologban is. Azonban a csúcs az az un. TAO rendszer ügye. Amivel kapcsolatban az derült ki, hogy „A tao-átirányítási program elfogadtatásához az Orbán-kormánynak arról győzködte a Bizottságot, hogy a profi sportba áramló közpénz nem fogja jelentősen torzítani az európai sportpiacot.”. Azaz ők is tudták, hogy ebben sem az igazi fejlődés a cél! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.