A Fidesz alelnöke szerint nem olyan tragikus a sürgősségi betegellátás helyzete. Van egy olyan „velünk született probléma”, hogy minden üggyel szeretnénk szaladni az orvoshoz – így reagált lapunknak Németh Szilárd, a Fidesz alelnöke, amikor a közelmúltban nyilvánosságra került, a sürgősségi ellátáshoz kapcsolódó halálesetekről kérdeztük. – Én például tegnap szögbe nyúltam, és evvel is elrohanhattam volna, de megpróbáltam magam megoldani – említette saját magát jó példaként a politikus. Szóba hozta Vathy Zsuzsa esetét is, bár nem említette a tavaly elhunyt író nevét, csak „bizonyos esetként” utalt a 2017 januárjában történtekre.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
csak kérdem; van olyan, amihez a pártban nem, ez a retardált barom ért legjobban?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
@papa.49: ...és mikor járt egyetemre?Mert valahol olvastam,hogy járt,de lehet hogy csak Kósa mama malacainak vitték az egyetemi menzáról a moslékot.Mert ha valóban lenne egyetemi végzettsége,akkor el tudna mondani legalább két mondatot értelmesen.De erre még nem volt példa.
papa.49
@csipetke: Állítólag beiratkozott, aztán gondolom a könyveken aludt, a jelenlegi tudását így szerezte ))))))))))))
csipetke
@papa.49: Ez tisztán látszik.De szerintem az Ecserin vehette a diplomáját,ha van neki,abban az időben lehetett venni nem is túl drágán
papa.49
@csipetke: Most gondolj csak bele már az is kiderült hogy a ,,nemzeti vejkónak,, is csak érettségije van, csak hazudta a jogi diplomát, amit el is hiszek, mert a ,,fanyűvéshez,, ennyi pont elég )))))))))))))
Perwool
Te nagyon hülye Német, mégis hova menjenek a betegek? Templomba a paphoz?
maszk
Én azért érzem különösen undorítóan kegyetlennek ezt a beszólást, mert sok kollégám ment el idő előtt (az ötvenes éveiben), pont azért, mert a teljesítménykényszer miatt akkor se mentek orvoshoz, amikor kellett volna. Volt aki kisebb szívinfarktust lábon hordott ki (aztán meg is halt) - érted ezt???!!!
Ez a mocskos zsírzabáló, akinek ingyért van az orvosi ellátás (a pénzes extra is ingyen), és a két éve várakozót is megelőzi a sorban, ha úgy alakul, ilyen mérhetetlenül cinikusan nyilatkozik?
Aki ezekre szavaz, az bűnös !!! !!! !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.