Aggódhat-e Lázár, ha megszorítják a fideszes polgármester-jelöltet? Mit jelentene a Fidesz fölényes győzelme, és mit egy szűk vereség? Elemzés.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Piszok nagyot teved az index... MAr most sokkal nagyobb a reszveteli kedv a szavazasra, mint azt a statisztikak engedni mutatjak,...
Me'g ha kicsivel fog is gyozni Marki-Zay Peter, egy markansan fideszes kornyezetben ez borzasztoan nagyot fog durranni.
Az osszefogasra hajlamos partokat csak megerositi az elgondolasukban, miszerint osszefogasban az ero, az lmp-nek viszont fohet a feje, mert nagyon kozepen marad egyedul a csatateren (na jo, esetleg a momentummal egyutt ott sirdogalhatnak majd). Ha hiteles akar maradni Szel, akkor surgosen meg kell valtoztatniuk a strategiat, kulonben pillanatokon belul rajuk sutik - levakarhatatlanul - hogy a fidesz malmara hajtjak a vizet, nekik dolgoznak. Meg akkor is ezt fogjak hinni az emberek, ha ez nem igaz, csak szerencsetlen otlet az egyedul valo indulas,.
Marki-Zay nyerni fog, orban nem lesz miniszterelnok, es nyugodtan kezdhet csomagolni a kies azeri idojarasi viszonyokhoz valo ruhakkal...:o))))
Sega
@karma1: Kellemes délutánt!
Kívánom,hogy úgy legyen :) Takarodjon végre el ov és bandája(fidesz)
kereső
@karma1: csak a csomagolással nem értek egyet.Én "másféle",és csak személyes dolgokat ajánlanék neki csomagolásra.Ruhát kap.
kereső
@Peller Anikó: jó,nem lesz tyúklábmintás.
Peller Anikó
@kereső: Ok, lehetne pl. golf club mintás.
karma1
@Peller Anikó: Inkabb legyen csak "club" mintas... (Az angolul u"to"t jelent, mint pl. a basball uto)
karma1
@Peller Anikó: Latod, hogy Neked is igazad lett? En mar mondtam tegnap is, hogy Marki-Zay fog gyozni, es igy lesz aprilis 8-an is, most mar egeszen biztosan tudom. Simics meg teriteni fog, Gyurcsany szinten, es Karacsony Gergely lesz az ME, ami nem rossz...
Peller Anikó
@karma1: itt a lehetőség az ellenzék összefogására. Történelmi lehetőség csillant meg.

A fidesz egészoldalas hirdetései, óriásplakátjai, 5 percenként nyomott társadalmi célú hirdetései az összes tévécstornán, az összes hirdetési felület ellopása és kisajátítása mától semmit sem érnek, lehet nyerni. Csupán az ellenzéknek kell szinkronizálni egymással és mindenhol csak egy jelölt induljon a nagyobbacska, ismertebb pártok közül.

A fidesz megbukott a csalásaival, a hazugságaival, az önfényező hirdetéseivel.

Most kell észnél lenni, ne hagyjátok magatokat. Hajrá Magyarország, most vagy soha.
karma1
@Peller Anikó: Errol beszeltem, amikor a tullihegeses hirdetesek, migransozas, golyofeju nemethsziszi megnyilvanulasairol beszeltem... Van egy pont, amikor a biciklitultolas ide vezet... Elengedem a fulem mellett a mindenhonnan ramtoro, engem manipulalni akaro megjegyzeseket,...
nem tibi
@karma1: Ha nyerünk 8.-án megigéred hogy veszel egy ékezetes billentyűzetet ?
karma1
@nem tibi: Bocsika, de NEM! Ez egy laptop, ciszonylag uj, es errefele nem is kapni magyar ekezetest...:o((
De Te kis huncut, igy is erted, amit irok,...:o))))
karma1
@nem tibi: Tudod, van egy fotelom, aminek megdontheto a hata. Ebben uldogelek akkor, amikor a laptop IGAZAN a "lap"-emen (a terdemen-combomon) van, ami rohadt kenyelmes. Na, oda nem fer el meg egy klavi, ...;O))))) (Mert a laptop folott jol ralatok a TV-re, es mellettem van a printer is, mert kozben dolgozom is. Nem eri meg valtogatni a ket klavit, csak ezert nem,...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.