Elhatároztuk, hogy a választási kampány idején, a közszolgálatiság jegyében és a sokoldalú tájékoztatás igényével idézetekből vázolunk portrét a miniszterelnök-jelöltekről. Közülük az egyetlen nővel, az LMP társelnökével kezdjük a sort.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Szükségük is van rá, mármint a láthatósági mellényre. Teljes erőből haladnak a Momentun mérhetetlen szintje felé.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A legszimpatikusabb miniszterelnök jelölt! (Nekem!)
Pálinkás Pál
@Béla333: Csalódtam volna ha nem böfögsz ide!!! Remélem kértél már tőle autogrammot is!
Sámannus
@Béla333: Majd eléritek, hogy ne menjenek az emberek szavazni.
Béla333
@Pálinkás Pál: 09.00
Képtelen vagy kultúr ember módjára beköszönni?
Béla333
@Sámannus: 09.14
Én egymagam vagyok, mi ez a többes szám? Azon kívül mivel éri el az LMP (ha rájuk gondoltál), hogy ne menjenek el szavazni? A létükkel?
Nem fogják neked azt az örömet megszerezni, hogy a kedvedért felszámolják magukat!
Pálinkás Pál
@Béla333: Pedig veszteség nem érné az országot...egy románpátyolgató párttal kevesebb lenne!!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 12.17
Mitől lenne "románpátyolgató" az LMP?
Az ebéd előtti pálesz már a fejedbe szállt...
Madácsi Pali
Szükségük is van rá, mármint a láthatósági mellényre. Teljes erőből haladnak a Momentun mérhetetlen szintje felé.
Pálinkás Pál
@Béla333: Ki is mondta hogy nem szabad megvonni a szavazati jogot??? a "szerzett" jogot!! Azt áruld már el,mitől lett szerzett jog,attól hogy a csuti korcs szavazatokért adta nekik???A napokban ki is áradozott nemzetpolitikáról a határon túliakkal kapcsolatba??? csak nem a ducess??? Nos...ezeket én még fél liter pálesz után is értem,de te iskolatejjel sem!!!
Béla333
"Azoknak kívánunk politikai otthont nyújtani, akik kiábrándultak a Fideszből, de nem akarják visszaszavazni az elmúlt évtizedek balos panoptikumát.
Magyar Hírlap, 2013. március 27."
kereső
@Béla333:13:25, akkor végképp nem értem,hogy miért is akarja olyan nagyon az lmp a "balos" szavazókat.Ezzel a mondattal deklarálta,hogy jobboldali! -már ha ,a fideszt jobboldalinak tekintjük.
lópicigáspár
Ma a makói piac főbejáratánál is ki voltak települve! Egy végtelenül rosszul öltözött, ápolatlan, rossz megjelenésű nagydarab fazon próbálta összefogdosni a népet az alábbi szöveggel: "Támogatná a tevékenységünket egy aláírással?" És csodálkoztak, hogy nagy ívben elkerülte őket mindenki! Én legalább úriember voltam és válaszoltam a kérdésére: NEM!
karma1
Mindenkinek tisztelem a velemenyet, de ha lehet, akkor ezt most nem olvasnam vegig... Nem tudom, mi volt az ATV celja ezzel, mert ha az ember minden cikket megnyit es elolvas, megnezi a videokat, hipp-hopp a 3 napos weekend mar le is telt!

Talan ha valami ollozast csinalt volna az hirszerkeszto...
Béla333
@kereső: 13.31
Mondta volna valamikor az LMP, hogy a balos szavazókra hajt?
Szerintem egyszerűen a normális gondolkodású és erkölcsű választók találják meg az LMP-t, mint akik azt hirdetik, amit ők is gondolnak. Pártállástól, oldalaktól függetlenül!
Béla333
@lópicigáspár: 13.42
Képzeld! Én meg a lakóhelyemen egy DK-s aláíró standnál láttam egy olyan nyugdíjas aktivistát, akit kinézete alapján a házamba sem engednék be!
Van ilyen is, olyan is!
Béla333
@karma1: 13.42
Igazad van.
Senki nem erőszakolhatja rád, hogy olvass!
kereső
@Béla333: hm...,nagyon örültek,amikor az mszp mélyrepülésben volt,és a jobbikkal egyetemben tárt karokkal várták a baloldali szimpatizánsokat.És,hát már megbocsáss,nem akarok a kákán is csomót keresni-de ez a "balos panoptikum" kiszólás minimum 1-1.5 millió embert sérthet.Amugy,ha úgy vesszük, és nagyon szorosan értelmezem Szél Bernadettet akkor csak a "baloldali panoptikummal "volt itt baj az elmult években.Sem a 1990-94 MDF+kisgazdák, sem szdsz,sem fidesz+Mdf +kisgazdák1998-2002.Csakis és kizárólag a baloldal.Hm...
Béla333
@kereső: 14.01
Nem, szerintem nem jól értelmezed!
"Azoknak kívánunk politikai otthont nyújtani, akik kiábrándultak a Fideszből, de nem akarják visszaszavazni az elmúlt évtizedek balos panoptikumát.
Magyar Hírlap, 2013. március 27."

Ez az idézet(UGYE?) nem az oldalakról szól, hanem a politikai teljesítményről.
A balos panoptikum nem a szavazókról szól, hanem azokról a politikusokról, akik a szemünkbe hazudva, elszámoltatást ígérve, korrupciómentes közélet meghirdetésével ciklusról-ciklusra a Fidesszel összemutyizva lopták szárazra az országot az elmúlt évtizedekben.
Eladott Ország
A láthatóság nőtt, nagyobb lett a fülklipsz. Az lmp-vel csak az a baj, hogy minden jel szerint inkább kiegyezik a fidesz-el, mint ténylegesen elzavarná a picsába a NER-t.
a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2F68.media.tumblr.com%2F818f36678d8d4ad2a1aa1103eac79d02%2Ftumblr_ooyyhaqsUm1u3pvneo1_500.gif&key=O7JPHCj005zYRTsgYjG0Xg&w=60:
Béla333
@Eladott Ország: 14.13
Te is kezded a hazudozást? Miféle jeleket látsz, amiből ezt a következtetést vontad le?
Mármint hogy kiegyezésre törekszik a Fidesszel?
Most ne a sajgó bütyködet hozd fel bizonyítéknak!
A legkövetkezetesebben az LMp küzd a mindkét oldali korrupció ellen!
Ők ígérték meg a börtönt a lopásokban részt vett politikusoknak!
Biztos a kiegyezés jegyében...
kereső
@Béla333: már megint nem érted Béla.Pedig ott van a szemed előtt.Lebetűzni nem tudom neked,mert hosszú.Lehet,hogy akkor sem érne semmit se.
Béla333
@kereső: 14.55
Szerintem meg nagyon is jól értem! Szövegértési problémám sohasem volt. És eddig még jól tudtam értelmezni a körülöttem zajló folyamatokat is!
Engem (de az egész országot is) becsapott az "ezen oldal" hazugsága a korrupció felszámolásával, az üvegzsebbel, az elszámoltatással.
Mégegyszer már nem hiszek ezeknek! Aki józanul gondolkodik, az hasonlóan látja szerintem...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.