Hiába kérdezte a Hír TV riportere szombaton Apátfalván Farkas Flóriánt a Romano Kraj nevű roma szervezetről, a miniszterelnöki biztos nem nyilatkozott.„Nem kívánok nyilatkozni” – közölte Farkas Flórián, és átsétált egy másik helyiségbe. A Lungo Drom elnöke országjárása egyik állomásán tartózkodott, ahol elmondta, a magyar cigányság nem akarja, hogy migránsországgá váljon Magyarország, ezért állnak a Fidesz és a négyes választókerületben Lázár János mellé. – Nem mindegy, hogy milyen tömeggel jönnek vagy egyáltalán jönnek-e a bevándorlók, illetve mekkora békétlenséget okoznak és mennyire kockáztatják a felzárkózási programot. Mindenképp figyelemreméltó, hogy a miniszterelnöki biztos válaszra sem méltatta a Hír TV stábját, mert így nem derült ki, mi a véleménye a Célpont című műsor által bemutatott szavazatvásárlási ügyről. A Hír TV műsora szerint hatmilliárdos költségvetési csalás elkövetőivel szövetkeztek a roma szavazatok megszerzéséért a csongrádi fideszesek. A műsor szerint az...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
farkas flórián beírta a nevét a magyar történelembe... De végtére is világméretű példája is lehetne a csalásból, seggnyalásból fényesen megélő gazembereknek, gazdájával együtt.
Vigyázz, flóri egy éjszaka a Devla érted is eljöhet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.