A szavazatok 84%-os feldolgozottsága mellett, jelen állás szerint a választáson a szavazásra jogosultak több, mint 62%-a részt vett. Az eredmények pedig érdemben nem változtak: Dr. Márki-Zay Péter változatlanul vezet, eddig a szavazatok 57,4%-át szerezte meg.

Szinte biztos: az ellenzék legyőzte a Fideszt Hódmezővásárhelyen

Hegedűs Zoltán kissé visszacsúszva 41,73%-kal áll a második helyen. Dr. Hernádi Gyula 159 vokssal a szavazatok nem egész 1%-át kapta.

Márki-Zay Péter, a teljes ellenzék által támogatott független jelölt ezzel szinte biztos, hogy megnyerte az időközi polgármester-választást Hódmezővásárhelyen. Az MSZP, a Jobbik, a DK és az LMP által együttesen támogatott jelölt minden előzetes jóslást, elemzést, kutatást megcáfolva simán legyőzte a kormánypárti alpolgármestert a Fidesz egyik fellegvárának tartott városban.

Élőben Márki-Zay Péter választási központja is látható volt:

90 százalékos feldolgozottságánl már kimondhatjuk, Márki-Zay Péter a polgármester. Élő közvetítésünkben az eredmények.

És a 444.hu élő közvetítése.

(valasztas.hu / index.hu)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
Nem vagyok se vásárhelyi, se politikus, de köszönöm, hogy ennyien részt vettek, és megmutatták, hogy az árral szemben is lehet úszni, csak elegen kell hozzá lenni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
@Hellcat: Igen, el kell menni szavazni MINDENKINEK, de ugyanakkor nagyon, de nagyon legyetek résen április 8-án az ország minden településén, mert a fideSS csal. Videózzatok, fotózzatok és azonnal jelentsétek vagy avatkozzatok közbe ha lehet!
cs.n.
Nem vagyok se vásárhelyi, se politikus, de köszönöm, hogy ennyien részt vettek, és megmutatták, hogy az árral szemben is lehet úszni, csak elegen kell hozzá lenni.
bakcsubakka
Juhééééé ! De erre tényleg inni kell !
Megunták a zemberek a hülyítést ! Hej de szeretném most látni a pofázmányát az " illetékes elvtársaknak " !
peterkelemen
Gyakorlatilag úgy megverte a fideSSt, mint Tyson az ellenfelét. K.O.
parasutyo
azt én is megnézném amikor a vezérkar a szőnyeg szélén beszámol a fűhrernek a hogyan-miértről...
cikicakk55
Mindenkinek köszönöm a Vásárhelyi emberek nevében is. Az összefogás és a bizonytalanok kirángatása a fotelekből. Az a több mint 12.000 ember nyerte meg,akiknek jó nagy része eddig belekövült a foteljukba. Sokat kell őket győzködni,csak ez az ellenzék dolga lenne,nem a népé. Na de magad uram,ha szolgád nincs. A számok,főleg a nagy számok ellen tehetetlen a Fidesz. Pár 100 szavazatot mé ellopnak,de nem 4000 db- ot. Azért mi is résen voltunk,mert mindenkinek a lelkére kötöttük,hogy saját tollat vigyenek. Ezektől minden kitelik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél