A mozgó irányítási központként használható Scania kamion értéke a speciális felszerelései nélkül, alapáron, több mint 50 millió forint. A járműről készült fotók januárban szivárogtak ki. Az Egyenruhában blog akkor azt állította, hogy a képeken egy szupertitkos, páncélozott kamion látható. A 24.hu-nak a TEK a napokban elismerte, hogy a svéd Scania gyártól vásároltak egy R730-t. Az új sorozathoz tartozó kamion 52,5 millió forintba került. Ebben az árban azonban nincsenek benne azok a technikai eszközök, felszerelések, amelyeket a jármű hátsó dobozába építettek be. A Scania R730-as vontató, a nevéhez mérten 730 lóerős alapból és a 3500 Nm-es csúcsnyomatékával a V8-as motor vélhetően könnyen elboldogul a jó pár tonnás felépítménnyel is.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem hogy a határőrséget és a légierőt fejlesztik, hanem a saját magánhadseregüket! De ki az ellenség?
peterkelemen
Nem magának hanem az Orbán pereputtynak. Azzal fogják kimenekíteni a népharag elől Putyinhoz.
Hellcat
Nem kell a raktérbe felszerelés...így többen beleférnek mikor menekülni kell :D
namihami
Mire költsenek, ha egyszer ennek az országnak erre van a legnagyobb szüksége.
Hogy a zemberek sz@rul élnek? Na és? De van harcikamion és ez volt a fontos. Meg persze az ebből lecsippenthető jutalék.
Igazán illene mát látnunk, hogy mi a biznisz lényege.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.