Apokaliptikus jelenettel sokkolnak a nyitóképen, állítólag ez lesz, ha az ellenzék győz a választáson.

Fizetett hirdetéssel kampányol a kormány az ENSZ ellen

Múlt csütörtökön jelentette be Lázár János, hogy a kormány tájékoztató kampányt indít az ENSZ migrációs csomagjáról.

A szervezet azt akarja, hogy bontsuk le a bevándorlás útjában álló kerítést, folyamatosan fogadjunk be migránsokat, és fizessük a migránsok letelepedését és munkavállalását. A magyar kormány elutasítja ezt. Ragaszkodunk ahhoz, hogy mi dönthessünk a saját jövőnkről. Magyarország dönt, nem az ENSZ!

- olvasható a harcias üzenetben.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter elmondta: a kabinet a 12. pontban azt javasolja, hogy az ENSZ ne vezessen be kötelező előírásokat tagjainak a bevándorlással kapcsolatban.

Bő egy napja elindult egy fizetett videós kampány is, amelyben Szijjártó Péter keményen beolvas a Föld 193 országát (köztük Magyarországot is) tömörítő Egyesült Nemzetek Szervezetének.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A migránshisztéria keltés nem más, mint figyelemelterelés a lopásaikról! " A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." /Márai Sándor/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
Viktorom! Ha már ilyen tragikus a helyzet, miért nem üzentek hadat az ENSZ-nek. Szívesen megnézném amint macsétával a kezedben, a tábori püspökök gyűrűjében rárontanál a kéksisakosokra a magyar hadak élén, talán még a nagyszerű Hende volt hadügyér is szolgálatba helyezné magát Szombathelyen erre az ünnepélyes alkalomra. Aztán a Semjén nagyúr fehér lovon belovagolna a legyőzöttek fővárosába. Hova is kellene menni neki? Majd a paci kitalálja, mert okos állat.
Pálinkás Pál
Valamiről elfeledkeztek libsik...ez a kép nem megrendezett,valóban ilyen csürhe áramlik Európába!!!Lehet itt pampogni rasszizmusról ,nácizmusról,attól még igaz marad,ilyen hordára sehol nincs szükség,de főleg az öreg kontinensen nem!!Aki annyira szívén viseli a sorsukat,nosza lehet kimenni hozzájuk,és megteremteni nekik ott a jólétet...ja hogy az nem megy,mert dologtalan here a jórészük,aki csak a segélyekért ácsingózik???
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Palika! Talán döntsék el azok az országok, ahova igyekeznek ezek az emberkék!
Nem kell majrézni, a zöme nem hülye,, nem akarnak itt maradni!
Akkor meg mi a baj?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Ejha..eddig istenítettétek az uniót...az a helyzet hogy mi is polgárai vagyunk/még/ így sehol nem akarunk ilyeneket látni..Jut eszembe...a hivatalos libsi szlogeneken kívül linkelj már ide valamit,ahol az utca népe,egyszerű ember pozitívan nyilatkozik erről a...áradatról!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ott volt a Lézer videó ellenőrzésére készült RTL-s videó! Megnézted? A hir24.-en talán még megvan! Friss! Ajánlom!
Rajtad a sor.
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Te milyen videóról beszélsz???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.