A jobbikos plakátokon látható feliratokat szerte Budapesten kátránnyal tüntették el. A jobbikos plakátokon látható feliratokat szerte Budapesten kátránnyal tüntették el. Szisztematikus, precíz munka – ahogy az egy kormánytól elvárható. Döbbenetes élmény látni, hogy az állampárt milyen nyilvánvaló és szégyentelen barbársággal próbálja kitörölni politikai kihívójának propagandaszövegeit a nyilvánosságból.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
eltekintve attól, hogy ennek csürhének már 2006-ban is intenzív kapcsolata volt a Fidesszel a dologban a legszomorúbb, hogy ezt a " végképp semmi köze sem a kereszténységhez, sem a konzervativizmushoz" -z tekintik elitnek! =))
justhpeter
A politika alja rá van szorulva a csürhére. A fideSS-kdnp-ben pedig csak az alja van. Sosem volt más. A kereszténység megmentőjének a szerepében tetszelegnek, de csak a kereszténység szégyenei.
Nessy
Ezt nevezik fideszék korrekt, tisztességes kampánynak és választásnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.