A szoftver az egész család számítógépes tevékenységéhez hozzáférhetett. Márki-Zay Péter a Magyar Nemzetnek arról beszélt, hogy a választások után lelassult a gépe, nehezebben kapcsolt ki és be, ezért elvitte egy szervizbe. Elmondása szerint itt megállapították, hogy gépét feltörték, és kémszoftvert telepítettek rá, amely a billentyűzethasználattól a futtatott programok listáján át a megnyitott weboldalakig minden számítógépes tevékenységet továbbít egy németországi IP-címre. A lapnak azt mondta, a szervizben úgy tájékoztatták, hogy a szoftver a teljes Márki-Zay család számítógépes tevékenységéhez hozzáférhetett.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ujabb adalek a mai magyar fide$$-politika tisztessegehez...
Pusztulniuk kell meg az orszagbol is... Vegyenek iranyt a testveri, hasonlo modszerekkel dolgozo Eszak-Koreaba...Odavalok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ujabb adalek a mai magyar fide$$-politika tisztessegehez...
Pusztulniuk kell meg az orszagbol is... Vegyenek iranyt a testveri, hasonlo modszerekkel dolgozo Eszak-Koreaba...Odavalok...
mackoka46
Én egy egyszerű, keményen dolgozó ember vagyok, de megdöbbentő a fidess és a hatalom teljeskörű visszaélése a titkosszolgálati tevékenységek kapcsán is. Már attól is tartok, hogy adóbevallást, vagy kiállított számlát meghamisítsanak a gépemen.
rohács1926
A Big Brother keze messze elér!
És ha nem vigyázol, elég egy óvatlan pillanat, hogy fel is dugja.
advocat
Csak egy kérdés. Mert azért egy "T" házkutatás engedélyköteles. Lenne jogállamban. Persze ez nem azt jelenti, hogy a gépen hagynak üzenetet. Szóval valamelyik titkosszolgálatnál nyoma kell, hogy legyen. A szervizben mit állapítottak meg. Mert az eszközből sok minden megállapítható. Lenne.
karma1
@advocat: Nem manualisan tettek bele a kemprogramot, hanem hackeles utjan, a rendszeren keresztul. Ahogy manapsag neha eleg nehez kiszurni a hackelest egy atlagpolgarnak, aki nem foglalkozik informatikaval, ugy Marki-Zay sem azert figyelt fel, mert direktben megtalalta volna a problemat, hanem mert lelassult a gepe. Jol tette, hogy elvitte egy szervizbe a gepet, meg kell gondolnia, hogy ezutan milyen vedelmet tesz ra, es milyen erzekeny adatokat hogy ved le a gepen.
Hellcat
Mocskos tetves maffiózó fidesz bazdmeg meg a kibaszott agyhalott szavazóik...pfujj de gusztustalan...de az is biztos ám ha ezeket sikerül is leváltani itt nem lesz nyugalom...ezek a végsőkig el fognak menni a hatalom megtartása érdekében.
mackoka46
@karma1: Állam ellen nincs hatékony védelem. Azt tesznek, amit akarnak.
Gyuri Géderről
Kedves Péter! Ez még csak a kezdet. Nem árt, ha módosítja a taktikáját.
Nem biztos, hogy szerencsés megoldás: "ha arcul ütnek jobbról, tartsd oda a másik orcádat is.
Néha nem árt egy jó tökönrúgással megelőzni az arculütést.
bencemacska
Kétségbeejtő, hogy mit meg nem enged magának ez az eszeveszett hatalom!
bencemacska
@Hellcat: ma 21:10
Ahogy mondod !
Én néha már azon gondolkodom melyik lesz rosszabb, ha győznek, vagy ha veszítenek!?
Ma éppen döntetlenre állok!
quadrocopter
Nem törődtek bele a sunyi patkányok, nem is fognak, nem sűrűn kaptak ekkora maflást!
Feljelentést kell tenni!
Zeta
Van még valami ,amitől visszariadnak? Nincs , mert fegyverkeznek!
surdilloFUJT
@mackoka46: ezek ellen csak az,hogy EL KELL MENNI SZAVAZNI ELLENÜK!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.