Teljes ellenzéki együttműködés híján az LMP nem kezdeményez újabb egyeztetéseket a többi párttal a választás előtt, ugyanakkor továbbra is nyitottak a tárgyalásra, és nem zárják ki az egyéni visszalépéseket. A következő hetekben azonban a választók mozgósítására koncentrálnak – jelentette ki keddi sajtótájékoztatóján az LMP két társelnöke.

Szél Bernadett és Hadházy Ákos Gémesi Györggyel, az LMP-vel választási szövetségre lépett Új Kezdet elnökével közösen értékelték újságírók előtt az elmúlt napok ellenzéki egyeztetéseit.

Az LMP nem kezdeményez újabb tárgyalást, de nem zárkózik el a visszalépésektől

Szél Bernadett, a Lehet Más a Politika (LMP) miniszterelnök-jelöltje, Hadházy Ákos, az LMP társelnöke és Gémesi György, az Új Kezdet elnöke sajtótájékoztatót tart az ellenzéki tárgyalásokról a Képviselői Irodaház előtt 2018. március 20-án. MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

Szél Bernadett kijelentette:

a Jobbik ragaszkodik ahhoz, hogy 106 egyéni jelöltet indítson a választáson, holott minden mértékadó elemzés szerint a legszélesebb körű együttműködés vezethet kormányváltáshoz.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az eddigiek is teljesen értelmetlenek voltak.
Ilyen áldemokrata mocskos szitokkórussal amivel a DK rendelkezik, még szóbaállni is értelmetlenség!
Kookas
@Béla333: írod hogy még szóba állni is értelmetlenség!! akkor bizonyítottátok hogy milyen értelmetlenek vagytok .de az is lehet hogy a gecihuszár még nem mondta meg hogyan tovább.
kulabombaafityiszre
@Béla333: ma, 15:54
Béjla!!A rosszabbik sem tárgyal a megélhetési pártoddal.
A végén még örülni fogtok ha bekerültök a parlamenbe.
Jozefina
Ha az LMP-én múlik akkor semmi sem fog történni, Már rég behódoltak orbánnak. Szél csak vihart kavar semmi mást. Össze-vissza beszélnek, abszolút beszámíthatatlan, megbízhatatlan bande. Valószínűleg a kormányváltó többség is ezt fogja látni a szavazó fülkékben!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.