Most akarnak együttműködni, vagy nem? Akarnak, de tanultak a 2014-es összefogás hibáiból. Az MSZP/DK meg nem. A Jobbik nélküli ellenzéki együttműködés nem a kormányváltásról, hanem a baloldalon belüli erőviszonyokról szól. Az LMP egyetlen egy dologra mond nemet, mégpedig arra, hogy feloldódjon a politikai uralkodó osztály baloldalinak nevezett pártjaiban néhány mandátumért cserébe. A politikai uralkodó osztály baloldalinak nevezett pártjai pedig mindig ezt követelik, ezt nevezték összefogásnak négy éve (az eredmény közismert) és most is csak erről hajlandók tárgyalni. Az LMP két olyan tárgyaláson van túl, amelyen az MSZP illetve az MSZP és a DK közösen a 2014-es modellt erőltette és mereven elzárkózott a hódmezővásárhelyi elől. Két modell van. Az egyik kormányváltást hozhat, a másik az LMP eltűnését és a Fidesz kormányon maradását egyszerre. Az LMP elsőre nyitott – akár az MSZP/DK-val és a Jobbikkal is hajlandó tárgyalni erről – az MSZP/DK csak az utóbbira. Ennyi a történet,...

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@kereső: 20.36
Beidézhetnéd, hogy mikor és hol nyilatkozott Vona ilyet.
Egyébként éppen 15-én Vona a következőket mondta a beszédében:
"Vona Gábor: A megegyezést keresem, nem akarok magyar ember ellen harcolni
Középre húzó, mindenkit megszólítani igyekvő, senkit nem kizáró beszédet mondott Vona Gábor, a Jobbik elnöke. A hangulata a régi Vona-beszédek harciasságához képest hangulatában és előadásmódjában is sokkal békésebb, derűsebb volt."
index.hu/belfold/2018/valasztas/2018/03/15/vona_beszede_marcius_15/#

Persze ha olynokat mondanak a másik oldalon, mint amit Kunhalmi, Karácsony vagy éppen Gyurcsány mondott az ünnepi beszédében, az elég ahhoz, hogy a másik fél beintsen.
De könyörgöm: egy profi politikusnak kell elmagyarázni, hogy hogyan kell egy másik ellenzéki pártot megszólítani, ha tárgyalni akarok vele?
Béla333
@Jozefina: 20.40
Akkor ne olvasd, ne szólj hozzá!
Nem lehet, hogy meghaladja a szellemi képességeidet?
kereső
@Béla333: idézget neked a bánatom.Ha én megtaláltam Vona nyilatkozatát,megtalálod Te is. Ezt az autópálya pihenőben megtartott "tárgyalás" után nyilatkozta/mondta.
Béla333
@kereső: 20.47
Akkor, amikor már beletörölte a cipőjét a Gyurcsány, a Kunhalmi meg a Karácsony? Értem!
Én meg azt idéztem be, amit akkor mondott, amikor még nem tudta, hogy milyen okosakat mondta a színpadon a "demokratikus" ellenzéki muftik!
Béla333
@Mirabilis: 20.51
Jó visszakozok! Úgy gondoltam végeztél a társalgással.
kereső
@Béla333: Jó lenne,azért ha a történések idejével IS következetes lennél. Kibe törölték a cipőjüket az általad"demokratikus"-nak mondott ellenzéki politikusok? Vonába?aki kezdettől azt nyilatkozta,hogy nem tárgyal semmiről!!! sem az mszp-vel,sem a dk-val?még egy bekövetkező ellenzéki kormányváltás utáni helyzetről sem,nem hogy a koordinációról, elküldve ezzel többszázezer szavazó a balfenékre.Ja ,neki is minden magyar ember számit- mondja!
Orbán is ezt mondja.Jól van ebben már megegyeztek.
Szélbe,Vágóba,és Ungárba?-akiknek annnyit jelentett az egész,hogy ki kellett lépni a komfortzónájukből,és szikkadt volt aq pogácsa, meg bele kellett ülni Gyurcsány székébe-istenem !remélem fertőtlenitették magukat utána,mert olyan utálkozva nyilvánitottak véleményt.Tudod,nem mindenki mediamarkt !-szóval olyan érzése van az embernek,mintha őt köpték volna arcul az egész komédiával.És itt a komédiát az lmp. csinálta.Komédiát? Nem egy egészen ocsmány játékot velünk.És akkor te teszed idézőjelbe az ellenzéki politikusok-és ezzel együtt a mi -demikrácia iránti elkötelezettségünket? És még egy lapát Szél Bernadettől- Polt maradhat...,ha!Szóval ki is itt a hunyó?Miindegy,majd megoldjuk ,ha mindenkinek helyén lesz az esze április 8-án.Ti meg majd jó szokásotokhoz hiven ráfogjátok aljasságotokat a nyuszira.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.