Kemény írást tett közzé kedden hivatalos Facebook-oldalán Farkasházy Tivadar közíró-humorista. Az írását változtatás nélkül adjuk közzé.   VÉRLÁZÍTÓ! Másokkal ellentétben azzal viszont semmi bajom, amit Orbán a Kossuth téren mondott: „Mi szelíd és derűs emberek vagyunk, de nem vagyunk sem vakok, sem balekok, ezért a választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsit, jogit és politikait is! Ott kezdeném, hogy amikor Az Orbánság aranyához gyűjtöttem az anyagot, két hónapig minden este a miniszterelnök mondataival virrasztottam, tehát meggyőződhettem róla, hogy Grazban valamit nagyon elszúrhattak, vagy pedig gyógyíthatatlan. Jól néznék ki, ha ez után 12 év után a szövegeitől kéne rettegnem. Ahhoz ott vannak az eddigi tettei, s mi vár még ránk! Elég kicsit átnézni, miket művelt az elmúlt időben Putyin és Erdogan a civilekkel és az újságírókkal, nálunk pedig már régóta keleti szél fúj, onnan hoz be mindent pár hónap vagy év elteltével. Alig fél éve mondta hat erdélyi...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Béla333: ,,Ha én nem értek egyet mondjuk Gyurcsány egyes lépéseivel, azért genetikai hulladéknak még sohasem neveztem."

De sorozatosan kurvaanyázni azt tudsz...
Bravó, az tényleg korrektebb azzal, aki nem osztja az egyébként itt nem annyira népszerű véleményed :(
Pálinkafőző Rézüst
Valaki elolvasta a cikket is??? Mert én nem találom benne a felvezető mondatot: " Szél Bernadett genetikailag selejt és illiberális mint a példaképe Orbán Viktor!"
Nos, ez hol van írásban??? Vagy megint rávetődtetek Rubóczki efftás gumicsintjára:... :)))
dodóka
@Eriksson: Meg a Horn Gyula, meg a Torgyán, meg a ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.