Felelőssé tehető-e Oroszország Szergej Szkripal és lánya megmérgezése miatt? Az Európai Unió állam- és kormányfői szerint nincs más hihető magyarázat, mint hogy Moszkva keze van a gyilkossági kísérletben. A Spiegel szerint EU-diplomaták az esti csúcstalálkozó után elmondták, hogy a magyar fél a döntés ellen érvelt, mégis elfogadta a közös állásfoglalást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A ,,jancsibohóc,, megint egyedül maradt, és mit tett a ,,nagy harcos,, csendesen farkát behúzva mindent megszavazott ő is !!!
Ekkora patkányt még nem hordott a föld a hátán !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
@Eladott Ország: Szerintem a koordinációban akár meg is egyeztek volna. Abban nem tudtak megegyezni, hogy mi legyen a győzelem után.
Eladott Ország
@nemkati: Be kell látniuk, hogy egyedül ( nagy valószínűséggel) egyik ellenzéki párt sem tud kormányt alakítani. Ha nem látják be, akkor ne csodálkozzanak, ha a fidesz nevű bűnöző, tolvaj állampárt megfeji az állami támogatásukat vagy még diktatórikusabb lépéseket fog megtenni. Már most is hallatlanul pofátlan és végtelenül cinikus - banán-köztársaságokat meghaladó- nyilatkozatokat tesznek vagy nem tesznek.
nemkati
@Eladott Ország: Ahogy én látom, a Jobbikon és az LMP-n kívül semelyik párt nem gondolta, hogy egyedül kormányt tud alakítani - ez az LMP-től igazán mulatságos. Nem is az a gond, a számukra, hogy koalícióban kell kormányozni, hanem hogy milyen koalíciót kell kötni, és mi legyen a program, melyikük programját kell megvalósítani. Sajnos, erre kellett volna az elmúlt hónapokban készülniük, minden ellenzéki pártnak. Mert ha az megvalósult volna, hogy minden körzetben egy ellenzéki jelölt van, és tényleg 70% fölé lehet az emberek részvételét mozgósítani, akkor lett volna esély a Fidesz leváltására. Így, azt hiszem, csak reménykedünk, álmodozunk.
Peller Anikó
ez az LMP-től igazán mulatságos :) Azért a 4-5% esetleg meglehet neki.

Különben a Botka is azt gondolta amíg bele nem tenyerelt az országos politikába. Az eredményt most láthatlyuk.
Eladott Ország
@nemkati: 2014-ben a szavazókörök 98,92 százalékának feldolgozása alapján 61,24 százalékos volt a részvétel a választáson a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint, ez alacsonyabb, mint a 2010-es első fordulóban, amikor 64,38 százalékos volt a részvételi arány (a második fordulóban 46,64 százalékos volt. Nehezen elképzelhető ( bár csak tévednék) , hogy 70 % fölé megy a részvétel. De reméljük, hogy ettől a rohadt bandától minél előbb megszabadulunk! De inkább előbb mint utóbb!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.