Bruttó 17,4 milliárd forintból juttatak el élelmiszercsomagokat a legrászorulóbbaknak. Két pályázót azért zártak ki, mert túl olcsón végezték volna el a munkát.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Eriksson: Téged húz ki a fidesz seggéből!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
Ez a banda még a legszegényebbeket is meglopja.
Eladott Ország
Azt nem tudom megállapítani, hogy a Kisvárdán, a Seszták nevű miniszter városában 2,2 milliárd közpénzt felemésztő termálvizes lówellnes központ mindenáron felhúzása pontosan hol helyezkedne el egy egészséges ország egészséges kormányának cselekvési listáján. Azt viszont egészen pontosan tudom, hogy mit lehet elmondani egy olyan kormányról, amelyik párhuzamosan a legnyomorultabbakat lopja meg afrikai banánköztársaságokat megszégyenítő módszerekkel. Amelyik nem mellesleg a keresztény karácsony leplét is arra használta, hogy nyélbe üsse rengeteg választási közpénz szétszórásának ördögi tervét. Tömeges bevándorlás, migránshordák, fenyegetés, eltapossák a kultúránkat, elveszik a munkánkat, halomra erőszakolnak, genderfasiszták, feminácik, identitás nélküli csürhe, Soros-ügynökök, nemzetárulók? És aki a szegényeken nyerészkedik, aki a hanyatló Nyugat segélyeivel és adományaival bizniszel, az konkrétan mit művel? Csak nem hazafias kötelességének tesz eleget? Mert ha igen, akkor nincs annyi idegen kultúrájú, bőrszínű, vallású, mélyen megvetett, lenézett embercsoport, amelyik akkora kárt tudna tenni ebben az országban, mint ezek a szemforgató humanoidok. Ha az embertelenségnek van mértékegysége, akkor az a Fidesz nevű maffiahálózathoz köthető. Ez pedig jóval túlmutat azon, hogy a korrupció a legfőbb politikájuk.
Eriksson
Ez meg már milyen csomag? Ki hiszi, hogy ennek tartalma kihúz egy családot a szegénységből akár csak egy napra is??
"Kiemelt képünkön egy élelmiszercsomag tartalma Vásárosnaményban, Rózsa András Kraszna úti házának udvarán 2017. június 13-án"...
...melynek kerti bútorai megfelelő hátteret biztosítanak az aktushoz, különösen az asztalon lévő hamutartó egy csomó csikkel és kávéscsészével.
kereső
@Eriksson: már megint sikerült eltalálni a "lényeget"! Mondhatnám azt is,hogy "szarva közt a tőgyét".Ügyes vagy.
karma1
Ez a mondat mindent elmond:

"A program eleve késve indult. A Magyar Nemzet tudta meg, hogy bár az Európai Bizottság már 2014 decemberében jóváhagyta a legszegényebb családok, azon belül kiemelten a nyomorgó gyermekek élelmezését és ruházását segítő, döntően uniós forrás ..."

vagyis megint egy Simicska-bomba...:o)))
Eriksson
@kereső: Nem egyértelmű, hogy most dicsérsz vagy gúnyolódsz. :)))
Szeretném felhívni a figyelmed, hogy bár a csomag tartalma semmit érő (vajon mennyi ilyenre futja 17.4 milliárdból?), nem mindig oda jut, ahol a legnagyobb szükség van rá.
kereső
@Eriksson: találd ki,hogy mi volt.Ez a cikk éppen erről szól.Hogy talán még az a gaz junió által adott támogatás sem oda jutott el,ahova szánták.Nem véletlenül vizsgálódik az OLAF.
Amugy meg egy éhezőnek bármilyen "kis" segitség is segitség-és a "kis" segitségből a magunk javára lecsipni egy "egészen picikét"-az meg a legalja.Aki ilyenre vetemedik-az csak emberszabásúnak mondható.Bárki is az.És akkor mostmár akár talágathatsz is,hogy dicsértelek-e,vagy tettem egy gúnyos megjegyezést.A földön fekvőbe ember nem rúg bele!,hogy tovább repüljün az árokba.
Eladott Ország
@Eriksson: Téged húz ki a fidesz seggéből!
Eriksson
@kereső: Nem akarok találgatni, jó? Te meg csak hasogasd a szőrt ha jólesik. Egyszerűbb, mint helyén értelmezni a posztomat.
karma1
Miutan vannak itt egyes kommentelok, akik sem szovegertesbol, sem matekbol nem allnak meg egy 3. osztalyos szintjen sem, ezert pontositanek egyes adatokat. (Amik egyebkent a cikkbol vannak ideirva:

Hogy vajon mennyit loptak ujfent orbanek?
17.4 milliard forintot kaptak, es 11 000 csomagot kellett osszeallitaniuk. (Kar, hogy erre sokan nem figyelnek), szoval:

17 400 000 000 x 11 000 = 1 581 818 forinttal, vagyis EGY csomag erteke Egymillio-otszaznyolcvanegyezer-nyolcszaztizennyolc forint

Ha a 17,4 milliard forintbol CSAK 100 ezres csomagokat csinalnak (de az mar egy nagyon nagy bevasarlas egy csaladnak), akkor pont 174 000 csaladot tudtak volna megsegiteni. Kb. 400 000 ember el a letminimum alatt ma Magyarorszagon, es ennek majdnem a felenek tudtak volna oriasi segitseget adni.

De nem adtak, inkabb elloptak.

Hajra Simicska, erdeklodessel varom a holnapi bombadat! (Visszakaptad a becezest tolem)
vladimir putin
ez már megint olyan rossz típusú hír, most már jöhetne az a heti két jó hír a kórházakról is, amit kötelezően megígértek.
Ohhh... wait.
kereső
@vladimir putin: már csak azért is ,mert péntek van.A régi szép időkben ilyenkor nyujtotta be valamelyik fideszes honatya az aktuális törvényjavaslatát,amelyet aztán hétfőn meg is tárgyaltak,és el is fogadták.És az ellenzék! nem állt fel egyszer sem,hogy talán mégsem igy kéne.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.