Tichy-Rács József, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt soproni jelöltje ismertette a párt programját az M1 Ma este című műsorában.

Ehhez nehéz bármilyen kommentárt fűzni. Az biztos, hogy valami nagyon újat és egyedit láthattunk:

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A közszolgálati tv nézői a saját szintjükön kapták meg ami nekik járt !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Poén meg minden, de élesben csak elhúznak pár szavazatot ezáltal a fidesz malmára hajta a vizet.
nihil
Az a sok nulla, az a sok egyes.
Ennyit is érnek ezek a gecik!
justhpeter
@Hellcat: Nem tőlük kell várni az összefogást ! Az talán az eddig parlamentben üddögélő ellenzékiek dolga lenne, az új, feltörekvő pártok ehhez csatlakozhatnának.
justhpeter
A közszolgálati tv nézői a saját szintjükön kapták meg ami nekik járt !
Hellcat
@justhpeter: Persze, de látod mi folyik és ez így most nem segít...viccesnek vicces.
Hellcat
@Csizmás Kond: Hát azért az is elég komolytalan, hogy 4 éve ömlik a fideszes propaganda a csatornán és akkor az utolsó pillanatban minden ellenzéki pártnak adnak 5 percet...4 év 5 perchez képest...4 év az nagyon sokszor 5 perc ám...
Csizmás Kond
@Hellcat: ...a csatorna és a parlamenti öt perc két külön fogalom.
Hellcat
@Csizmás Kond: Senki nem beszélt itt parlamenti 5 percről te nyomorult. Halál egyszerű mondatot írtam neked és te képes vagy csűrni csavarni félremagyarázni bazdmeg...egy hulladék vagy.
Csizmás Kond
@Hellcat: nyomorult meg hulladék ?...nem szállok bele mert nem érdemled meg...de megjegyzem hogy ki vagy !
Hellcat
@Csizmás Kond: Ha a memóriád olyan rossz mint a szövegértésed akkor kétlem, hogy bármit is meg tudnál te jegyezni...de hajrá...próbáld meg.
Csizmás Kond
@Hellcat: Aki takonykodik az egy takony ember...a műveltség nem a beszólások faragatlanságától függ sőt ...de neked nektek csak eddig ér...ki minek születik...
Hellcat
@Csizmás Kond: Inkább lennék takony ember mint egy olyan gusztustalan fideszes patkány mint te :)
Csizmás Kond
@Hellcat: Te már az vagy. Ez itt csak a teféléknek kampány, a többinek egy beszélgető fórum ahol civilizáltan is meg lehetne beszélni a dolgokat de ti mindig összeszarjátok.
Az hogy ki milyen pártot kedvel csak a görényebbjeinek probléma. Te vagy az aki úgy gondolod, hogy csak egyoldalúan tudsz hozzáállni a dolgokhoz, holott épp te vagy aki úgy akarsz sokszínű lenni, hogy mindent magadhoz ölelsz ami degenerált...pártolod a buzifelvonulást a migráncsbefogadást stb...ez már idiotizmus.
peterkelemen
Magyarul hülyét csinált Orbán szócsövéből az M1 (Migráns1) tévéjéből. :D
Hellcat
@Csizmás Kond: Ha valaki itt összeszarja a komment részleget az te vagy meg a sügér haverod. Nem válaszolsz semmire sem értelmesen, kiforgatod, félremagyarázod, elterelve visszakérdezel...és ezt te is tudod nagyon jól hiszen te csinálod...ezért fizetnek neked. Te vagy az a hitvány hulladék aki kiszolgálja ezt az aljas mocskos maffiózó kormányt...még ha csak egy apró kis fogaskerék is vagy a gépezetben, de ott vagy. Mivel csak általánosítani tudsz meg vagdalózni így elárulom, hogy nem támogatom a "buzifelvonulást" és a migránsbefogadást észre sem vették volna az emberek ha nem verik nagy dobra, hogy rettegésben tartsanak vele pár millió hülyét...bár úgy is mindegy hiszen befogadták őket nem? Te vagy az a fajta barom, aki felháborodva nézeget egy medvecsapdát, hogy hogy lehet ennyi esze a medvének, hogy egy ilyen egyértelmű csapdába belesétáljon...aztán fogod magad és elmész a fideszre szavazni. További szép napot.
magyarbakancs
@Hellcat: Szia!
Osszad a bucihát a csizmásnak.
kulabombaafityiszre
Igazán hosszú időt engedélyezett a miniszterügynök úr a sorosista pártoknak.hiszen ha
a maffia pártnak marad a 2014-s programja a folytatjuk,ami ugye pár másodperc akkor
azaz ötperc iszonyú sok idő.Most képzeljük el,beül a maffia párt képviselője elmondja,folytatjuk majd kimegy.Az lesz az igazi trollkodás.
verőce21
Ez az egzaltálttá vált figura ajándék nektek a pénzetekből, a Fidesztől! :)
Csizmás Kond
@Hellcat: Soha nem nevezgettem elsőként senkit, és az a szarakodás nem a véleménynyílvánítás. A véleményemmel mindig a cikket boncoltam nem a beírót de te épp ellenkezőleg azzal kötözködsz aki beír, azt nevezgeted. A válaszolás pedig a te vesszőparipád, itt ne kérdezz felelek játék folyik hanem párbeszéd, nem kérdezni kell hanem véleményezni. Egy témával kapcsolatban nem az számít, hogy te mennyire tudod a másikat meggyőzni , vagy alákérdezni, mellékérdezni a témának hanem mi a saját meglátásod róla...de ezt sokan fel sem fogjátok csak folyassátok a kicsinyes korteskedéseiteket.
A megjegyzéseid pedig téged minősítenek, nevezhetsz bárminek az csak a te intelligenciád színvonalát jelzi. ...mert ki mint él úgy ítél...te így élsz ebben a fertőben aki csak a szarakodásban tud jeleskedni.
Csizmás Kond
@Hellcat: Ja és választás...az csak természetes, hogy arra szavazok akire akarok, és nem egy ilyen kutyafaszapártimádónak a rögeszméjét követem...
kulabombaafityiszre
Jó itt olvasgatni,hogy teret engednek más véleményeknek is.
Például az orbánfaszapártimádónak a rögeszméjét el lehet olvasni.
jancsipapa
Első osztályú megmozdulás a diktatúrának ,az elnyomott sajtónak ,a jogállam lebontásának , a Fidesz ámokfutásának a felszámolására . ( Vagy mégsem ,de csak ennyire telik...)
cs.n.
"Ehhez nehéz bármilyen kommentárt fűzni"

Esetleg azt, hogy mi van a papírjára írva. Nem tudom, megfejtette-e már valaki, én megtettem, mivel szemmel láthatóan bináris számok, amik egy-egy ASCII karakternek felelnek meg. Csak át kellett váltani, és kikeresni az ASCII-táblázatból. Ez van a papírra írva:

ingyen soer

Vagyis "ingyen sör". :D
cs.n.
És ha megfigyeli valaki, tényleg azt is olvassa fel, kot=0, kodács=1.

Vagyis a programjuk: ingyen sör.
cs.n.
@justhpeter: 6.15-re: Én azért nem feltételezném, hogy olyan szinten vannak, hogy fejben átváltanak egy bináris kódolású üzenetet. :) Mert ez az volt, mint fentebb kifejtettem.
verőce21
De nekem az változatlanul jobban tetszik, hogy hülyét csinálnak a fineszesek az ellenzékből, a saját pénzükért. És idejükért!
"Ez az egzaltálttá vált figura ajándék nektek a pénzetekből!" - a Fidesz által.
Lehet röhögni!
cs.n.
@verőce21: Lehet, hogy azt is elkotkodácsolta, én csak azt tudtam lefordítani, amit a papírról olvasott. :)
Hellcat
@verőce21: Ő legalább felolvasta a programját...a fidesznek még az sincs :)
cikicakk55
@cs.n.: Hogy neked milyen tudományos dolgok esnek le egy ilyen videóból,ez csodálatos.nekem meg sem fordult a fejemben,hogy azok a számok és betűk esetleg jelenthetnek is valamit.megvoltam győződve,hogy az is a videó része,hisz a kamera a papírra is ráközelít. persze nem mondom,hogy ez így is van,mert lehet,hogy te is csak kitaláltad,mint poént. Minden esetre a tv1-től kész röhej ez az 5 perc,amit minden ellenzéki pártnak ad. Érdekes,hogy a Hír tv és az Atv bár kit szívesen meghallgat,vagy készít riportot azzal a párt vezetővel,amelyik szeretne egyáltalán mondani valamit.A Fideszen kívül szerintem már minden párt vezetője megfordult ebben a két tévében. Igaz,hogy én az ATV-t nagyon ritkán nézem,így abban nem vagyok biztos.Ha már valamelyik Magyar kanális,akkor csak a hír tv.
verőce21
@Hellcat: Dehogynics a Fidesznek programja!
2010-ben ismertették a programjukat, '14-ben elég volt azt mondani, hogy azt "Folytatjuk!"

(Azt hiszem, most "18-ban bővített programjuk van, "Nem folytatjuk!")
cs.n.
@cikicakk55: Nem csak kitaláltam. :) Ez ilyen fordított kódolás, mert amikor mi ide írunk pl., akkor bináris számokból lesznek betűk. Ők meg visszakódolták a betűket bináris számokká.
verőce21
@Hellcat: Dehogynincs! Olvasd el a 2010-est!
amaramaistanna
A "köztévés" M1 nézői az efféle alapos tájékoztatáshoz már régen hozzá szoktak, de azért hasznosabb lett volna valódi hírekkel megmozgatni az agyukat...
cs.n.
@Szeparepa2: Szerintem a bináris kotkodácsolós rész kifejezetten ötletes volt. Nekem bejött. Ilyet kitalálni, hogy az ingyen sört visszakódolni binárisra, aztán papírról elkotkodácsolni egy szemüveges csirkének, ha ez nem ötletes, akkor semmi. :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.