Szabó Zsolt államtitkárról és feleségéről pénteken állította a Magyar Nemzet, hogy egy olyan offshore cég igazgatói, amelynek számláján 1,2 milliárd forintnyi pénz van. Az államtitkár tagad, szerinte semmi köze az offshore cég számláján lévő 1,2 milliárdhoz. Szabónak korábban volt olyan ügye, amely miatt még Lázár János is beszólt neki.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Én elhiszem neki. Szerintem is, ez csak az asszony dugipénze volt, amit meg tudott spórolni a kosztpénzen. Gondolta, vesz egy-két újabb cuccot magának ebből a félretett fillérecskéből.
Az off-shore cég pedig nem is az övéké volt, hanem a pasi 84 éves anyjáé. Most, hogy a mama nyugdíjban van, ráér és gondolta belevág valamibe. Biztos ugyanabba a klubba jár, mint a többi fideszes anyuka és ott megbeszélik a vállalkozásaikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.