A kormány családügyi államtitkára szerint ha vasárnap nem a Fideszre szavaznak az emberek, akkor a migránsok kapják a családtámogatási pénzeket.

A családtámogatási rendszer megvédésére szólított fel az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért felelős államtitkára szombati budapesti sajtótájékoztatóján, hangsúlyozva, hogy ha bevándorlóországgá válunk, akkor a családok helyett a migránsokra megy a pénz.

Novák Katalin a magyar családokhoz, szülőkhöz és azokhoz a fiatalokhoz szólt, akik családot terveznek. Azt mondta, ha a vasárnapi országgyűlési választáson Soros jelöltjei kerülnek hatalomra, akkor bevándorlóországgá teszik Magyarországot, és a családok helyett a migránsokra megy a pénz.

Ha a migránsokat kell eltartani, az ellenzéki kormány nem fog habozni eltörölni a családi adókedvezményt, az otthonteremtési és a kisgyermekes édesanyákat segítő támogatásokat, a gyed extrát, az ingyenes gyermekétkeztetést és az ingyenes tankönyvellátást – tette hozzá.

A választás tétje, hogy megmarad-e a magyarországi családtámogatási rendszer, hogy "a magyar családokat támogatjuk a jövőben is vagy a migrációra költjük azokat a forrásokat, amelyeket jelenleg a családtámogatásokra fordítunk" – mondta az államtitkár.

Novák Katalin ezért arra kért mindenkit, hogy vasárnap, amikor leadja a szavazatát, "akkor egyúttal védje meg a magyar gyermekes családokat és a családtámogatásokat is".

Kiemelte, a jelenlegi kormány minden e téren működő programot megtart, sőt erősíteni kíván.

A vasárnapi választás sorsdöntő lesz, az hosszú távra eldöntheti Magyarország sorsát – közölte.

(MTI)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Erre csak egy válasz létezik, igaz nőneműnek nem szoktam mondani de ennek mégis mondom
KUSS !!!
papa.49
Erre csak egy válasz létezik, igaz nőneműnek nem szoktam mondani de ennek mégis mondom
KUSS !!!
silber13
Sohanem láttam még ilyen elmebetegséggel határos, görcsös ragaszkodást, lihegést a hatalomért!
Nessy
Melyik "családra" gondolsz bogaram?? És a visszafizetendő kötvényt, a Paksi hitelt ki fizeti, ha nem a csóró családok?? Mert Ti nem, az fix!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.