Sorsdöntő győzelemről beszélt Orbán Viktor, miután nyilvánvalóvá vált, hogy a Fidesz sorozatban harmadik ciklusát kezdheti kormányon.

"Győztünk!" – ezzel kezdte beszédét a kormányfő, a Fidesz elnöke, aki úgy fogalmazott: a magas részvétel minden kétséget zárójelbe tett.

"Egy nagy csata van mögöttünk, sorsdöntő győzelmet arattunk, lehetőséget kaptunk, lehetőséget teremtettünk magunknak, hogy megvédjük, megvédhessük Magyarországot"

– mondta Orbán Viktor.

Miután a miniszterelnök elmondta beszédét, Kossuth-nótát adott elő Semjén Zsolttal, majd Balog Zoltán vezényletével a Himnusz is felcsendült. 

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
A Himnusz eléneklése bűn volt,mint ahogy az egész választást a bűn és a korrupció nyerte el. A saját törvénytelen és mocskos választási csalásukat ünnepelték meg. Nem nyertek,mert az ország nagyobb része,és most már egyre nagyobb része gyűlöli őket. Ez a Magyar nép elárulása volt. Ezt ünnepelni szemét dolog. A Himnusz a Magyar emberek himnusza,nem 2,2 millió csalónak és bűnözőnek lett írva. Vigadjatok mocskok,mert úgy is keserű lesz a hatalom számotokra. Az ország kiürül. A fiatalok elmennek,az idősebbek bele halnak az egészségügy szétrombolásába. Az Únió ki basz benneteket,nem lesz amiből fenn tartsátok a megvett cigányaitokat. Ők fognak benneteket megölni,mert nem tudjátok miből finanszírozni az eltartásukat.Hamarosan azt is megbánjátok,hogy megszülettetek.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.