Megpróbálták baloldali összefogással, majd koordinációval. Mindkettő a Fidesz kétharmadához vezetett. Pedig ellenzéki szavazók nagyon is vannak, csak senki nem tudta felsorakoztatni őket megfelelően a Fidesz ellen. Mi történik az ellenzékkel a vasárnapi sokk után?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A vidékiek egyre nagyobb leszakadását, szegénységét nézve, ott már pár ezer forintért meg lehetett vásárolni a győzelmet. Ott akármilyen szép programot mondhatott volna az ellenzék, a pénz beszélt.
A másik, legaljasabb tett, az emberek félelmét és gyűlöletét hazugságokkal növelni, életbe tartani!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Mindez a magavas eszmefutás csak abban az esetben érvényes ha nem sikerül rájuk húzni az arcátlan és horribilis választási csalást. Gyerünk pártocskák, élesztő.
Nessy
A vidékiek egyre nagyobb leszakadását, szegénységét nézve, ott már pár ezer forintért meg lehetett vásárolni a győzelmet. Ott akármilyen szép programot mondhatott volna az ellenzék, a pénz beszélt.
A másik, legaljasabb tett, az emberek félelmét és gyűlöletét hazugságokkal növelni, életbe tartani!
Pálinkás Pál
@Peller Anikó: Most nem cseszegetni akarlak...de áruld el milyen módon tennéd??? Kinek adod be a panaszodat??? az orbán sleppnek??? mert mindenhol ők ülnek...
Giga tüntetések,megmozdulások,polgári engedetlenség nélkül nem lesz itt semmi..és látva az elmúlt évek töketlenkedését,ez az esélyes !!!Vagfy kiemelkedik ellenzéki oldalon egy karizmatikus "vezér"..vagy vegátálás lesz hosszú évekig..és szerintem ez a valószínűbb...Nézd meg, a szélribi is csak a saját szavazatait számoltatná újra...szemmel láthatóan őt nem viselte meg a vasárnapi eredmény!!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 08.31
Csak a már megint kezdődő új hazugságokra:

"LMP: nehezen kerülhető el az újraszámlálás"
""Természetesen érzem a felelősséget, egy hatalmas arculcsapás volt az, ami történt vasárnap" – kezdte válaszát. Teljes, előrehozott tisztújítást kért emiatt – folytatta –, amin maga is megmérettetik."
propeller.hu/itthon/3346210-lmp-nehezen-kerulheto-el-osszes-szavazat-ujraszamolasa

Ja! És "ribi" a te nőismerőseid között lehet!
Pálinkás Pál
@Béla333: Magyarázkodhatsz...megmondtuk előre hogy megint betesztek az országnak,mint 4 éve!!
Béla333
@Pálinkás Pál: 09.10
Dehogy magyarázkodok én! Neked?
Ne legyél már ilyen nagyképű!
Csak leírtam, beidéztem hogy mi az igazság!
Van nővéred? Vagy hugod? Na az lehet a ribi!
Pálinkás Pál
@Béla333: Én nem személyeskedtem a családoddal te büdös köcsög...
Béla333
@Pálinkás Pál: 13.57
Nem te ribizted le Szél Bernadettet?
Ribancozd le a saját ismerőseidet, de ne másokat!
Büdös bunkó paraszt meg te vagy. Pláne, hogy ezt nem tanították meg neked a szüleid!
Pálinkás Pál
@Béla333: Ter buzeráns..neked családtagod a politikai prosti??? azért véded ennyire???Mindegy szart sem értek pártostól ,mindenestől!!!
desiro
a béjla is fölébredt a győzelmi mámorból???
Eladott Ország
A bűnöző, tolvaj banda leváltásának lehetséges és leggyorsabb útja a polgári engedetlenség.
A jelenlegi ellenzéki pártokkal sajnos nem lehet mit kezdeni, ezeknek már csak a képviselői helyek kellenek, jobb nekik a havi fi és az orbáni meleg szar. Az önmagát bebetonozni szándékozó hatalom eljutott odáig, hogy szembetalálkozott azzal, amivel nem tud mit kezdeni. Szembejött a társadalom. És szerveződik. Miután tömeges bebörtönzés nem kivitelezhető, sem átnevelő táborokat nem lehet létrehozni, a civil ellenállás, a polgári engedetlenség olyasmi, amivel sem jogszerűen, sem átbarkácsolt törvényekkel nem tud mihez kezdeni egyetlen egy kormány sem. "A demokráciában a közhatalom feladata, hogy védje a nép (polgárság) szabadságát, tulajdonát és biztonságát. Ha a közhatalom nem teljesíti a tőle elvárt feladatokat, a törvényeket a maguk céljaira formálják, vagy ha az sérti a társadalmi igazságosság elvét, például a többség akaratát rákényszeríti egy kisebbségre, akkor a polgároknak jogukban áll rámutatni erre, és ha szükséges, akkor pedig morális joguk ellenállni. A polgári ellenállás támogatói szerint az állampolgároknak kell rámutatniuk a társadalmi igazságtalanságokra."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.