Szerdán visszahívta EP-képviselői tisztségéből Morvai Krisztinát a Jobbik elnöksége, mert a párt szerint a politikus az egész kampányban a Jobbik ellen, a Fidesz mellett kampányolt. Most megszólalt Morvai is.

„A sajtóból értesültem róla, hogy a Jobbik elnöksége »visszahívott« európai parlamenti képviselői tisztségemből. Az európai parlamenti képviselők jogállasáról szóló jogszabály ilyen jogi lehetőséget nem ismer, így mandátumom lejártáig, 2019 júliusáig tisztségemben maradok”. A képviselő hozzátette: „az eddigi következetességgel, elszántsággal fogom képviselni Magyarország érdekeit, összhangban saját lelkiismeretemmel és a Jobbik 2009 évi illetve 2014 évi európai parlamenti választási programjával, amelynek végrehajtására a választók felhatalmaztak.”

A Jobbik azért szerette volna visszahívni a képviselőt, mert – mint írják – „régóta intenzív kampányt folytat az őt delegáló párt ellen éppen olyan hazugságokkal és rágalmakkal, amelyeket a Fidesz és propagandasajtója zúdított az elmúlt időszakban a Jobbikra. Jelentős segítséget nyújtott a választási csalásoktól sem visszariadó, diktatúrát építő Fidesz hatalomban tartásában, amely egy egykori jogvédőtől szégyen."

Morvai megszólalt a visszahívása miatt

„Nem is követhette volna más lépés, azok után, amit ő az elmúlt hónapokban művelt a leggátlástalanabb fideszes propaganda sajtóban. Lényegében ugyanazokat a hazugságokat szajkózta, a Jobbik megosztására törekedett, a Jobbik kampányával szemben a Jobbik céljaival szemben. Ennek nem lehetett volna más a következménye” – nyilatkozta az elnökség döntéséről az ATV Híradójának a párt szóvivője, Mirkóczki Ádám.

Cikk- és címlapkép: Youtube

(ATV)

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
te gátlástalan bugyuta hazug liba, ha már jogászkodsz; Te senkitől sem kaptál felhatalmazást, azt a Jobbik kapta, amit volt olyan barom, hogy neked ajándékozott! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Pálinkás Pál: Még azért se jó, mert míg a migransok egy virtuális probléma addig a cigányság valós létező probléma. Sokkal jobb egy fantom sereggel küzdeni mert az nem üt vissza.
CsipkeRózsa
Megszólalt Morvai Krisztina, a "farkinca" szakértő.
namihami
Komolyan hitte a Jobbik, hogy ez az ""önzetlen és harcos"" honanya lemond a kinti juttatásokról?
Vona királyfi, hát mégis, hány éves vagy? és még hiszel a mesékben?
Borsodi
@Yoda69: Ez a fantom sereg jól működött,most Orbán alkalmazta
www.youtube.com/watch?v=SKtvc68vGKA
terlasz
Érdekes, most fedezte fel a jobbik, hogy Morvait nem lehet igazmondáson rajtakapni, de amikor az ő javukra hazudott, akkor az rendben volt. Kígyóval keresztezett szuka!
evacica
Ez a nő egy senki, kár is rá fordítani egy szót is! Már lassan végig gyalogolja az összes pártot azért, hogy külföldön lehessen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.