A migrációt segítő Soros-szervezetnek tartja a Magyar Helsinki Bizottságot Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője.

Fidesz: a Helsinki Bizottság migrációt segítő Soros-szervezet
Fotó: MTI

A politikus azzal összefüggésben beszélt erről a közmédiának, hogy – mint azt közölte – a bíróság csütörtökön elutasította a Helsinki Bizottság jó hírnév megsértése miatt ellene indított keresetét.

Hiába próbálják tagadni, a bizottság egy Soros-szervezet, Soros György pénzéből Soros György migrációs céljait szolgálja

- mondta Halász János, hozzátéve: a bizottság "nyakig benne van a migránsbizniszben", és a migránsokat képviseli peres eljárásokban. Példaként említette, hogy a Magyarországról kitiltott két bangladesi migráns ügyében is milliókat követelnek a magyar államtól.

Rendszeresen "feljelentgetik" Magyarországot Brüsszelben és az ENSZ-ben, közreműködnek a Magyarországot elítélő brüsszeli jelentésekben, a Soros-hálózat többi szereplőjével együtt pedig nem fogadják el a választás eredményét sem, és továbbra is próbálják megtörni a magyar kormányt – fogalmazott a Fidesz-frakció szóvivője.

Szerinte azt akarják elérni, hogy

a magyar kormány fogadja el a kötelező kvótát, és hajtsa végre a migránsok betelepítését.

"Mi ezt nem tesszük meg" – jelentette ki Halász János, közölve: éppen az ilyen, "már a nemzetbiztonságot is veszélyeztető, migránsbarát szervezetek" miatt van szükség arra, hogy a májusban megalakuló új parlament mielőbb vegye napirendre a "Stop Soros" törvénycsomagot.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
Mondják már ki végre: aki nem ők tehát a fideszen kívül az egész világ mind "Soros"...így rövidebb, egyszerűbb. :( Ez valami rémálom ez a bornírt, demagóg duma, ez a maszlag...és a hívek nagykanállal eszik meg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@justhpeter: beltenyésztett mind! Sajnálom hogy ezt kell írnom de így van. És olyanok akár a szajkók.
Commenter
@cs.n.: sajnos amit mondanak az a mindennapjainkra az életünkre hat ki, mivel hatalmon maradtak, ha nem is érdekel, akkor is dühöt vált ki...jé, és zsigó milyen csendben van, még halászlevestől, csak nem az ő ötlete volt "Hürremesíteni" Karácsony G-plakátjait?!
RonaGyuri
@Commenter: oh igencsak meggyőző módszerek vannak! =))
Commenter
@RonaGyuri: de vannak ám! Ez ugyanaz a halász bájdövéj, aki nyilvánosan zaklatott egy szórakozóhelyen egy nőt?
cs.n.
@Commenter: A felváltva sorosozás nem hat ki semmire, csak a már amúgy is leépült agysejteket bomlasztja tovább. Évek óta ez megy, képtelenek kilépni a kampányüzemmódból és a hazugságok gyűrűjéből. De ezek a napi mantrák nem befolyásolják a mi életünket sehogy sem. Ócska propaganda, nem több. Majd ha beteszik a seggüket az újabb kétharmaddal, az fogja befolyásolni.
Commenter
@cs.n.: igazad van. De azért ez nem csak mantrának van hanem fenyegetésnek is, értsd: aki nem velük az ellenük van, tehát mind akik ellenük vagyunk ellenségek is vagyunk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.