Bár kevesebben voltak, mint egy hete, de a szombati budapesti tüntetés a résztvevők szerint mégis jobban sikerült az előzőnél. Márki-Zay Péter volt az este sztárja, szónoklata programbeszédnek is beillett. A tömegben álló Karácsony Gergely nem is volt túl lelkes, amikor Hódmezővásárhely polgármestere az ellenzék leváltásáról beszélt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@verőce21: Egy faszt volt ellenzek valto hangulat. Akkor te nem ebben az orszagban szavaztal. Nagyon is kormanyvalto hangulat volt, egeszen addig amig a fideSS meg nem heckelte a valasztasi programot. Ilyen a vilagon nincs demokraciaban, hogy nem lehet nyomonkovetni az aranyok es szavazatok idobeni alakulasat. Ez az alapja a tisztesseges valasztasnak. Es az is azt igazolja hogy csaltak, hogy nem engedik az ellenzeki IT szakemebrekenek megnezni a LOG file-okat, es analizalni a programot, hogy mi tortent.
Az mar csak hab a tortan hogy mennyi mas kisebb nagyobb csalas tortent a korokben. Es akkor most nem is beszelek arrol hogy eleve minden palya a fideSSnek lejtett - mert ez koztudott volt elore.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Yoda69: Draga Baratom, Neked tokeletesen igazad van: ez a legutolso demokratikus lehetoseg a BEKES demonstraciora,... DE: tudd, hogy a MTESZ szekhaz alagutja mar mukodik, aminek kapcsolata van a metrohoz IS...Es ahogy az Operabol ki tudott ez a tetu menekulni HATUL, hat itt is megtalalja majd a menekules utjat, Es hat a pancelozott kamion sem gyerekjatek, ha ok eloszor korbeveszik TEK-es harci jarmuvekkel, akkor nem kivanom senkinek sem, hogy szembe kelljen szallniuk ezekkel a tetvekkel, mert csak az artatlan magyarok vere folyhat, nem ezeke' a tetveke'
Sámannus
@Yoda69: El kell zavarni az áll kétharmadot, az állkeresztényeket, és az áll fiatalokat, az álldemokratákat, az állkisgazdákat, az áll magyarokat. stb.
Yoda69
@karma1: Tudom hogy vannak menekulo patakanylyukak a parlamentbol. Itt nem is annyira azon van a hangsuly hogy elkapjak a tahot. Sot. Mellesleg ha orban alaguton kijonne es kesobb valahol felbukkana, az neki lenni kellemetlen hogy igy menekul a nep elol, a valaszok helyett.
Inkabb a latvanyon, es a nemzetkozi megitelesen.
Azt azert ketlem hogy orban eroszakot alkalmazna bekes tuntetokon. Ami fontos a tuntetest fenn kell tartani folyamatosan, megha fajdalmas is. A kethetin parade szeru tuntetseknek nincs ertelme. Peldat kell venni a szlovakoktol akik ugy buktattak meg ficot hogy minden nap tuntettek legalabb 50-100 ezres nagysagrendben, es bekesen.
karma1
@Yoda69: Mert a fico barmennyire is jobboldali, de talan meg volt valamennyi gerince, es foleg magahoz valo esze, valanmint komplett elmebeteg, mint a puhos...
Pálinkás Pál
@Yoda69: És akkor abból lenne egy Kossuth téri dzsembori,csak ellenkező előjellel mint amit a fidesz csinált..! És ért vele valamit??? Nem...Azzal hogy hetekig álldogálsz valahol azzal semmire nem mész...komoly munkabeszüntetések,sztrájkok kellenének,de azt ebben az országban nem lehet összehozni...Le kell nyelni a békát..és ha négy év múlva még lesznek választások,akkor nem ökörködni mint most,hanem egységesen,egy tömbben megbuktatni a csútit.
Yoda69
@Pálinkás Pál: Ha kibir meg 4 evet ez az orszag. Szerintem nem valoszinu.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.