Új messiás van születőben Magyarországon, úgy hívják Márki-Zay Péter. Igaz, ideje volt már valakit pajzsra emelni, mert a magyar társadalom vezérkultuszban szenvedő hányadának egy része, már nagyon elveszetten bolyongott ebben a rántott hús formájú országban.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@Eriksson: ma, 12:17; Ezt már a fideszben súgták neked? A csúti csüngőhasú kancigánynak és bűnöző haverjainak ( Bibó szobatársak) nem is volt munkahelye az országgyűlésen kívül. A büdös életben nem dolgoztak a privát szférában, hírből sem ismerik a munkát, feltéve ha lopást munkának nevezzük.
hirtv.hu/video/199825
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cicamama55
Én teljes vállszélességgel Ő mögé be tudnék állni! Ritka értelmes, értékes ember...
Eriksson
@Cicamama55: "Ritka értelmes, értékes ember..."
Igen az, és Hódmezővásárhely független polgármestere. Annyira független Hódmezővásárhelytől, hogy csak a fizetéséért fog megjelenni a munkahelyén.
SystemError
Nagyon remélem, hogy a Putyini diktatúrát csak részben gondolta komolyan Orbán, mert ha teljesen, akkor nem adok Márkinak sokat. Sajnos vannak jelek arra, hogy Viktor már egyáltalán nem fog válogatni az eszközökben. Egyszer azért sem, mert megőrült és egyszer azért sem, mert nekik innen nincs visszaút. Ha buknak, akkor sittre megy a fél banda. "Szerintem" haltak már meg miattuk. A Mészáros-terv ma nem létezne egy felcsúti juhásszal, akit polgármesternek választottak volna. Láttunk katona kopaszokat népszavazást csalni és bevallottan embereket megfenyegetni és megverni. Márkit nem lehet fenyegetni meg az ki is derülne. Viszont, aki nem él az nem jelent fenyegetés, régi maffia igazság ez Putyin és csatlósai jól tudják ezt.. Mivel ő nem vállalkozó börtönbe nem tudják rakni. Lázárral az utolsó "politikus" is lelépett a fidesz vezérkarból. Mindig is hánytam tőle, de ha a megmaradt Német Sziszi, Rogán, stb mellé rakjuk, akkor mára lássuk be még mindig a szarok között csak fos volt..:) Szóval Lázár lelépése nem jelent mást, minthogy megismerte Orbán 2018 utáni "kommunizmusát". Ő egyértelmű politikai és emberi ellenfele lehet Orbánnak. Megvan benne minden, ami egy nemzetet pozitív étékek mentét össze tud fogni. Remélem életben marad és arra az útra tudja terelni az országot, ami nem megint egy történelmi "balsors" lenne, mint Orbán!
Eladott Ország
@Eriksson: ma, 12:17; Ezt már a fideszben súgták neked? A csúti csüngőhasú kancigánynak és bűnöző haverjainak ( Bibó szobatársak) nem is volt munkahelye az országgyűlésen kívül. A büdös életben nem dolgoztak a privát szférában, hírből sem ismerik a munkát, feltéve ha lopást munkának nevezzük.
hirtv.hu/video/199825
442Eva
@Eriksson: Ja te szerencsétlen ! A nem munkája miatt a kellett az ottani főügyészt is idő előtt, minden megokolás nélkül leváltani. !?! Agymósott !!!
442Eva
@Eladott Ország: Nagyon igaz !!! Az agymósott @ Erikssonfidesz aktivista megszólalt !!!
Eriksson
@442Eva: "Agymósott". Ez milyen nyelven van? A fordítóban sincs rá magyarázat.
Hová valósi az "ottani főügyész", és mit csinált? És kinek volt útban, hogy le kellet váltani?
Cicamama55
@Eriksson:12.17 Az ilyen és ehhez hasonló szövegekhez már nagyon hozzászoktam az elmúlt 8 évben, leperegnek rólam. Számomra Márki-Zay Péter a remény fénysugara. A saját szememnek és fülemnek hiszek már csak a politikában, mert az még nem csapott be.
Eriksson
@Cicamama55: Nem akartam én a véleményedre hatni, csak az igazságot írtam. MZP-t nem választási koordinátornak nevezték ki, hanem Hmvhely polgármesterének. Mi ebben a megállapításban az elítélendő, a nem igaz?
Ahhoz, hogy azt tegye amit tesz, nem kellene polginak lennie, mert így nem egyértelmű a tevékenysége.
Cicamama55
@Eriksson: Ez így fogalmazva rendben van! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.