Egy kislány, aki még nem érti. Egy fiatal lány, aki hiszi, hogy lehet másképp. Egy feleség, akinek az életében leképeződik az ország gyatra állapota. És egy felnőtt, érett nő, aki a saját dolgait rendbe tette, és most azt szeretné tudni, ha már az ő generációját eltékozolták, legalább a gyerekének van-e egy szemernyi reménye arra, hogy ez még lehet jó? Vagy hagyjuk a francba az egészet?

Forrás: wmn.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Vannak még - ha csökkenő számban olyan sötét alakok, akiknek nagyon megfelel ez az irány. Nos ők a feláldozhatók - a népnyúzó kormánnyal együtt. És a haza fényre derül.
Nessy
A "multikról" csak annyit, hogy már mindegyikkel stratégiai szövetséget kötött Orbán, és 30% - 40% vissza nem térítendő támogatást ad az induláshoz. Mint az új gumigyárhoz is, 30%- támogatást adott már előre.
Sámannus
Nem baj, kivezet minket az Unióból, márt lesz halálbüntetés is. Reméljük elegen fogják fel, kire nézve lehet szar a helyzet?
Eladott Ország
@Nessy: ma, 09:05; Lehet hogy ezért is sokat elnéznek ennek a bűnbandának. Mi meg szívunk mint a torkosborz.
Sámannus
@Eladott Ország: Most már azt kell ünnepelni ami ma van, mert ami holnap lesz az a fekete gyász.
Eladott Ország
@Sámannus: Itt már nincs mit ünnepelni, eddig se nagyon volt a gengszterváltás óta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.