Május 8-án lezárják a Kossuth teret.

Az országgyűlési őrség úgy határozott, hogy május 8-án lezárja a Kossuth teret, az aznapi országgyűlés alakuló ülése miatt, szúrta ki az Index egy dokumentumban. Azt írják, hogy „a lezárás hiányában nem lenne biztosítható a hazai védett személyek, az országgyűlési képviselők, a rendszeresen érkező diplomáciai küldöttségek, illetve külföldi védett személyek szabad mozgása”.

Újabb kormányellenes tüntetés lesz, a Kossuth teret lezárják

Május 8-án lesz egy újabb kormányellenes tüntetés is délután öt órakor, de elvileg a lezárás ezt az időszakot már nem érinti, a határozat szerint ugyanis a Kossuth tér 6:00-tól legkésőbb 14:00-ig nem megközelíthető.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(Index)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,A gyáva kormány bújik kordonok mögé,, nyilatkozta a csutigeci 2006. őszén !!!
Nessy
Nem értem a "védett személyek" kifejezést. Hiszen állítólag ezeket az embereket "elsöprő többséggel" választotta meg a nép, hogy az érdekeit (kiét?) képviselje. Akkor most kit kell kitől védeni?
maci0427
Nem tüntetgetni - felvonulgatni - balhézni kellene - nem uszítani és lázítani, hanem készülni már most a 2022. -es választásokra ! Mert másról sem hallani még, csak arról, hogy melyik baloldali 'megélhetési " politikus hová melyik pártba ül át a Parlamentbe ! Ez koncepció ? Igen , a saját maguk érdekének a koncepciója , de nem a választópolgároké ! Még most is folytatódik baloldalon nép az emberek hülyítése !!! 2022. - ben sem fognak nyerni így és máskor sem , főleg a FIDESZ. elsöprő 2/3 -os győzelme miatt sem ! Ez már most borítékolható , így nem csoda az , hogy a baloldali képviselő elvtársak a saját érdekeit tartják szem előtt, mert így biztos a munkájuk és a megélhetésük..., politikailag ! Brrr.! Gusztustalan !!!
papa.49
,,A gyáva kormány bújik kordonok mögé,, nyilatkozta a csutigeci 2006. őszén !!!
papa.49
Remélem sokuknál lesz villáskulcs is a bontáshoz, de lehet hogy sikítót kell vinni mert a bontást elkerülendő ÖSSZEHEGESZTIK az elemeket !!!
Mert ugye a ,,nép választotta meg őket,, csak ők kurvára félnek,meg különben is utálják a népet !!!
Nessy
NÉP??? Ugyan már! A nép megtette kötelességét, négy évre 2/3, a nép mehet! Most már ne zavarja öfeneségeiket a plebs, holmi tüntetéssel, zajjal! Majd legközelebb, ha voksolni kell, kapnak némi alamizsnát, és tudni fogják a kötelességüket a levelezőtagozatosokkal együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.