Elszökött két gyerek Szegeden a Cső utcai óvodából. A kicsiket már a rendőrség is kereste, végül egy járókelőnek tűnt fel a két, kíséret nélkül sétálgató ovis a belvárosban. Ez már a második eset volt, hogy az intézményből gyerek tűnt el, az érintett dolgozók írásbeli figyelmeztetést kaptak.

Megszökött két gyerek az oviból – újságolták a Cső utcai intézményből hazatérő kicsik szüleiknek csütörtökön. Az ügynek hamar híre ment, és igen nagy felháborodást keltett, ugyanis ez már a második eset volt, hogy ebből az intézményből úgy tudott kijutni kisgyerek, hogy az nem tűnt fel az óvónőknek. Ezúttal ráadásul információink szerint hosszú ideig kóborolt a két kicsi a városban.

Megszökött két gyermek egy szegedi óvodából

A 6-7 éves gyerekek délelőtt hagyták el a szegedi óvodát. Az épületen belül játszottak, vagyis nem is az udvarról tűntek el. Valószínűleg a kerítésen másztak át, a rendőrségi jegyzőkönyvekben legalábbis szomszédok elmondása alapján ez szerepel – az óvodai dolgozók közül senki nem látta az esetet.

A Délmagyar úgy tudja, a gyerekek gyakorlatilag a fél várost bejárták: előbb az egyik makkosházi áruházba mentek el, mert szomjasak voltak, viszont pénzük nem volt, így továbbálltak. Trolira ültek, és végül a belvárosban tűnt fel egy járókelőnek, hogy felnőtt kíséret nélkül sétálnak, ezért értesítette a rendőrséget.

Cikk- és címlapkép: Pixabay (ilusztráció)

(Délmagyar)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
ha halványan is, de rémlik, hogy voltam én is 6-7 éves...én is bóklásztam mindenfelé...csak engem nem kerestek. Tudták az áldott szüleim, ha a büdös kölök éhes lesz, úgyis hazatalál...
...nem tévedtek..
papa.49
Nekem ez furcsa a 6-7 éves már nem igazán óvodás gyermek ...
Veleda
Rohadtul unhatták már az ovit. Valószínű, hogy a felügyelet is laza volt. El kéne már gondolkodni azon, hogy van-e megfelelő program a gyerekeknek?
percsi
"Valószínűleg a kerítésen másztak át, a rendőrségi jegyzőkönyvekben legalábbis szomszédok elmondása alapján ez szerepel"
A szomszédok látták? Ennyire közömbösek lettünk? Én biztos visszakísértem volna őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.