Zaid Naffa, az Orbán-kormány kedvenc jordán üzletembere vendégként, a karzatról nézte végig az országgyűlési képviselők eskütételét. Az nem számít, hogy megbukott a terrorátvilágításon és annak a Gaith Pharaonnak is a haverja volt, akit a terrorizmus támogatásáért körözött az FBI és az Interpol. 

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Akinek van pénze, és Orbán barátja, az jó migráncs! Letelepedési kötvénnyel jó migráncs, anélkül terrorista!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Akinek van pénze, és Orbán barátja, az jó migráncs! Letelepedési kötvénnyel jó migráncs, anélkül terrorista!
Sámannus
Ő a "háromharmad miniszterelnöke" A maffia háromharmadának te szaralak.
tulipan
Ez a narancsos kedvenc arab, mennyit fizetett a Dagadék bandájának???
Eladott Ország
Tényleg, ennek fényében melyik hülye terrorista akarna gumicsónakon, embercsempészeknek kiszolgáltatva, megannyi veszélynek kitéve átvergődni a Balkán-félszigeten, amikor a magyar kormány tárt karokkal és kamu terrorátvilágítással várja őket? Ahol Naffa kénye-kedvére jöhet és mehet, oda bárki úgy jut be, ahogy akar. Persze, csak ha van pénze. Jobb helyeken órák leforgása alatt bukna bele az egész korrupt kóceráj egy ilyen ügybe. az Orbán família és külön Orbán Viktor körül sertepertélő, Magyarországon évtizedek óta seftelő kőgazdag arabok (igen, az iszlám a barátunk és a tisztelet hangján beszélünk vele/róla, ameddig a családi üzlet úgy kívánja) még a háromutcás zsákfaluban eltévedni képes TEK terrorátvilágítását sem voltak képesek abszolválni. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/10/naffa.jpg
Tiborcz István, miniszterelnöki vő balra, Zaid Naffa aranycsempész középen, háttal meg a körözött Ghaith Pharaon jordán ügyvédje egy tavalyi fotón, amint elkávézgatnak a Greshem-palota teraszán.
Sámannus
@tulipan: Egy ideje már mi fizetünk neki.
Oda csak azt engedték be akiknek el vannak kötelezve. Mondhatnánk azt is hogy a kormányt is mozgatják.
Commenter
@Nessy: jaj Kövérnek is biztosan jó előre szóltak hogy erre az emberre bár migráns és muzulmán ne szabadítsa rá a parlamenti őrséget még véletlenül se. Nyilván ő is finaszírozta a fidesz kampányát.
Sámannus
@tulipan: A háládatlan így akarja elmenteni a vagyont ezután jöhet Polt Petya, és csókolgathatják egymást.
Eladott Ország
Az orbáni demokrácia a számukra kellemetlen média képviselőit kitiltják az országházból, csak a kormányfelszopó csahos kutyák léphetnek be. Hányinger egy bűnbanda.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.