Otthagyja a Liberális Bősz Anett a Párbeszéd frakcióját, aki az MSZP-Párbeszéd-Liberálisok szövetség tagjaként jutott be, mivel Fodor Gábort már nem akarták listára venni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eriksson
Ennek a nőcinek nincs lelkiismerete? Jól kicseszett a választóival és párttársaival.
A Liberálisoknak annyi. Végképp.
Eladott Ország
A jelenlegi ellenzéknek, volt 4+4 éve arra, hogy megoldjon egy egyszerű feladatot. Jelesül, hogy alternatívát mutasson. Ezalatt a 8 év alatt fogadalmak, kifogások és nyafogások tömegét lehetett hallani. Kiváló megmondóemberkék mantrázták, hogy most, most majd mi aztán, majd most mindenki meglássa. Aztán április 8.-án megláttuk. Kevesen voltunk, akik előre látták. Kevesen, akik azt is elmondták, mi a megoldás. DE. Még többen, akik nagyon okos megoldásokat vázoltak a miértekre és hogyanokra. Aztán ezek az okoskák mind elbuktak április 8.-án. Mind. Akikre meg nem hallgattak, igazolást nyertek. Az egótól túlfűtött személyiség csőlátású. Képtelen látni az egészet. Csakis azt, ami a fejében mint megoldás létezik. Minden más számára elképzelhetetlen.
Eriksson
Ennek a nőcinek nincs lelkiismerete? Jól kicseszett a választóival és párttársaival.
A Liberálisoknak annyi. Végképp.
Eladott Ország
@Szeparepa2: Anett átáll és ő lesz a centrális erőtér a fideszben.
img.index.hu/imgfrm/5/3/6/4/MED_0014845364.gif
36
Ezentúl, ne anya legyen a neve, hanem Anett.:)))
Eladott Ország
@Szeparepa2: Beleállna az erőtérbe a műszer, mint a feszület.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.