Vandálok megrongálták a csepeli Tamariska-dombon lévő kálváriát – tájékoztatta a XXI. kerületi önkormányzat hétfőn közleményben az MTI-t, az Önkormányzati Sajtószolgálaton keresztül.

Megrongálták a csepeli kálváriát – Németh Szilárd sejti, miért tehették

Borbély Lénárd csepeli polgármester és Németh Szilárd fideszes országgyűlési képviselő szerint mivel a rongálást pünkösd napján követték el, feltételezhető, hogy

"a tett mozgatórugója aljas provokáció és/vagy a kereszténység elleni vak gyűlölet lehetett".

Arra kérték a csepelieket: fogjanak össze, ne engedjenek az erőszakos emberek nyomásának, ítéljék el a vandalizmust és a gyűlöletkeltés minden formáját. Közösen védjük meg keresztény közösségünket és kultúránkat – írták.

Közölték, bíznak az igazságszolgáltatásban, és remélik, gyorsan kiderül kik követték el, és "példás büntetés" vár rájuk.

A csepeli Tamariska dombot 2010 után újította fel a csepeli önkormányzat. 2015 őszén Spányi Antal székesfehérvári megyés püspök szentelte fel a tetején álló Kálváriát – áll az önkormányzati közleményben.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Én hamarabb gondolnék minden indíttatás nélküli randalírozásra, úgy mint az oly gyakran meg szokott megtörténni. Undorító dolognak tartom, hogy állandóan a kereszténység elleni gyűlöletről beszélnek, holott láthattuk, hallhattuk úgy a hazai boldoggá avatáskor, mint a csíksomlyói búcsúknál, hogy HÁLA ISTENNEK békében, nyugalomban zajlott minden! Ilyen nyilatkozatokat- én aki egy keresztény ember vagyok- vérlázítónak tartok. Nagyon nem illik bele, a békéről és szeretetről elhangzó pünkösdi prédikációk mondanivalóihoz...Muszáj felmondania a leckét még az ünnepekkor is?! :(((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Bájos, amikor azok beszélnek a keresztény értékekről, a kereszténység védelméről, akik még a Tízparancsolatot sem ismerik,a betartásáról nem is beszélve, és naponta gyűlölködnek, uszítanak!
Macskaszem
Túl van tolva a vallás meg a kereszténység téma. A könyökünkön jön ki. Ha tetszik, ha nem, a többség nem vallásos, hiába erőltetitek te hájfejű vadbarom.
nevemnick
,,...kereszténység elleni vak gyűlölet lehetett."

Ja, direkt idejöttek a migráncsok, hogy megrongálják a csepeli kálváriát, te agyas. Hogy lehet valaki ennyire korlátolt.
Undorító.
Eladott Ország
Rezsi Szilárd megvan a tettes. cdn.blog.hu/cs/csepeliek/image/nemeth_szilard_konyec.jpg
Viszont gond egy szál sem, hiszen Németh Szilárd a rezsi megvédése után most már a hont is megvédheti. Ugyanis a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára – miniszterhelyettes – lesz. Ezek után lesz csak igazán dolguk a nemzetrontó, sorosista libsi bérenceknek. Németh Szilárd meg fogja védeni a hont. Istenem, csak az a penetráns intellektustól csillogó tekintete ne jönne szembe, mert az nemcsak félelmetes, de egyenesen elviselhetetlen. Szégyen ez az ember úgy, ahogy van és akkor még semmit nem mondtam arról, hogy a saját mobiltelefonját is letagadta, amely vagyonnyilatkozata szerint egy Samsung. Ezt a telefont márpedig ő is az adófizetők pénzéből kapta meg, kurvára nem Nokia és már csak az a kérdés, hogy akkor hazudott, amikor kitöltötte a semmire nem jó vagyonnyilatkozatot, vagy most. Nem elég, hogy sötét, bunkó és nem hajlandó érdemben reagálni súlyos, közérdeklődésre számot tartó kérdésekre, de folyékonyan hazudik és közben úgy tesz, mintha csatát nyert volna és megtehetné, hogy hülyének nézzen mindent. kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/nemethszilard1319.jpg
Ez milyen telefon lehet? Ez is butább, mint ő?
lampa laz
Nem kell ide már hadsereg sem, mert szilárd egyedül a "szépségével" legyőzi a világ összes ellenségét. A furfangos stratéga elméjéről már nem is beszélve.
papa.49
Nincs mit hozzátenni, aljas ember, még aljasabb tette !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.