Újabb döbbenetes részletek derültek ki a 9 halálos áldozatot követelő baleset román sofőrjéről.

A Blikk az Adevarul.ro portálra hivatkozva azt írja, hogy a végzetes előzésbe kezdő és közben Facebook-élőző Petru K. jogosítvány nélkül ült volánhoz. De a jármű papírjai sem voltak rendben: a buszt a román rendőrség hónapokkal a baleset előtt kivonatta a forgalomból.

Nem volt jogosítványa a ceglédberceli tragédiát okozó román sofőrnek, és ez még nem minden

Mint megírtuk, a román mezőgazdasági munkások kisbusza Ceglédbercelnél előzés közben egy teherkocsinak ütközött. A frontális ütközést a sofőr élőben közvetítette Facebook-oldalán: Petru K. szelfijeivel elárasztotta közösségi oldalát korábban is. Ez okozta ő és még nyolc ember vesztét: a balesetről készült videón ugyanis jól látszik, hogy a férfi úgy kezd előzésbe, hogy nem az utat, hanem a telefonjára érkező kommenteket nézi.

(Blikk)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Mihádák Zoltán

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CHEWBACCA
@papa.49: IGAZ! A szerb határon se sok...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
Nem kell ezen csodálkozni ! Magyarországon is közlekednek jogosítvány nélkül és szétrohadt autóval ! Sok cigány amikor főleg lomtalanítás van, meglehet nézni, hogy milyen szétrohadt rozsdás járgánnyal járják a falvakat és a városokat, így Budapest utcáit is ! És vajon mindegyiknek van érvényes jogosítványuk, vagy van egyáltalán ? És az autójuk műszaki vizsgája meg van ? És ha meg van a műszaki, az hogyan lehet meg ? Erre is rá kellene hajtania a rendőrségnek, hiszen már járőrözve kilehetne szűrni azt, hogy hogyan közlekedhet egy rozsdás összetört autó a Magyar utakon !? Jogosítvánnyal vagy jogosítvány nélkül !
papa.49
Ebből is látszik az ország jelzés miatt egyszer se állították meg a magyar rendőrök ezt az ámokfutót, innentől kezdve a rendőrségnek ellehet masírozni a picsába, alkalmatlanok arra, hogy biztosítsák a rendet az országban !!!
Bezzeg a Gipsz Jakabot megállítja a rendőr, és végig néz mindent jogsit, forgalmit, és talál valami hibát amiért büntethet, nagy szerencse hogy legalább magyar áldozata nem volt ennek a balesetnek !!!
Most kitalálták az ,,elfogó,, autókat, kíváncsi leszek hány száguldozó románt fognak el, tudom a választ EGYET SE, MERT AZOK ,,VÉDETTEK,, !!!
maci0427
@papa.49: Annyi rendőrautó járőrözik példáúl Budapesten is ! Simánlehetne látni azt, hogy melyik személy vagy teherautó gyanús, hogy közlekedik még, hisze szarrá van rohadva, szétakar esni, fűstől, hangos ! Mi a fenéért nem lehet már megállítani ezeket például Újpesten vagy bármelyik kerület bármelyik utcájában ? És egyből kiderülne az, hogy nincs műszakija vagy van műszakija, de nem lehetne mert alkalmatlan a közlekedésre ! Ja és akkor azt aki a műszakit megadta rá megbüntetni-bezárni az állomást?! Erre bénáznak és csak kocsikáznak és nézelődnek !
Dr plágium
A határon kellene ellenőrizni a jogsit, műszakit, a telefonokat meg elvenni :)
papa.49
@maci0427: Konkrét eset a 4 főúton, kb. 1 hónapja jöttünk hazafelé a lányoméktól a 4 úton előttem kacsázott egy kisteher Merci rajta egy közép kat. autó, utána egy két tengelyes utánfutó, másik két autóval !!! nehezen megelőztem még az irsai lejáró előtt, mert idegesített, hogy szitált mint a hóesés !!! Cegléd előtt a mol kútnál ellenőrzés volt, azt hiszed kivették a zsaruk hát nem !!! Pedig csak a súlyhatárt lépte át a gépkocsival, meg a vontatható tömeget, kérdem én ha vészfékeznie kellett volna az utánfutó mit tett volna a Merci kisteherrel, begyűrte volna maga alá, oszt. jónapot !!!
CHEWBACCA
Akkor hogy ment / jött át több határon?! Mindenütt kérik a forgalmit, jogosítványt, stb.
maci0427
@CHEWBACCA: Na ez az, ezt én sem értem !
maci0427
@papa.49: Sajnos ez van, erre kellene az ellenőrzéseket összpontosítani !!!
maci0427
@Shikari: Ha lehet is látni, nem biztos, hogy "le is vizsgázott..." ! Érted , hogy mire gondolok...?
papa.49
@CHEWBACCA: @maci0427: A szlovén magyar határon nincs vizsgálat, és a román határon is csak néha, de például ha nem Nagylaknál jött be, hanem pl. Battonyánál ott éjszaka nincs ellenőrzés !!!
advocat
A helybéli rendőrök szerint volt. Kinek higgyek?
CHEWBACCA
@papa.49: IGAZ! A szerb határon se sok...
papa.49
@advocat: A román hírportál az Advareul hozta le hogy se jogsija, se a kocsinak műszakija nem volt ...
Ki tudja mi az igazság, de hogy borzalmas volt ez a baleset az biztos !!!
karma1
Hulye vagy farok, ennek annyi koze van a politikahoz, mint lonak a harangonteshez. Megint megmutattad, milyen is egy idiota, ha kozbebofog...:o((((
karma1
Azert ha en ultem volna a kisbuszban a sofor mellett, hat csak kivertem volna a kezebol a telot, az egeszen biztos... Ne szorakozzon az en eletemmel...
karma1
Amikor otthon vezetek a sztradan - szinte mindig, mert Pest kornyeken van a nyaralonk, ott szoktunk megszallni a meleg nyarakon - semmi mastol nem kapok fraszt, csak a kiszamithatatlan, eroszakos roman jelu autokra, akik a fustolgo Diesel romhalmazukkal Erd elott elkezdenek kielozni, es nem hagyjak magukat megelozni, pedig latszik, hogy ok mar padlogazon vannak, megis nekem kell visszavennem a sebessegbol. A kamionokkal ugyanigy kozlekednek: szerintem a rendorok rettegnek attol, hogy megallitsanak ilyen rakas szemetet ero romhalmazokat, fosnak attol, hogy esetleg egy eroszakos kamionsofornel ott lapul a fegyver a kardanboxban, vagy a kesztyutartoban...:o(((( Sajnalom az elhunytakat, de mondom, en kivertem volna a telefont a kezebol ugy, hogy a fal adja a masikat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.