A választások másnapján sem volt túl jó színben az ellenzék, de másfél hónap alatt sikerült még jobban leszedálniuk magukat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
A hódmezővásárhelyi egység csak egyszer volt. Sikerült is megverni a Fideszt akkor de nagyon. Innentől kezdve nem tudtak összefogni, igaz ha összefogtak volna, megrémülvén Márki Zay győzelmén-a Fidesz akkor is elcsalta volna a választásokat hiszen az életéért küzd(ött) az Orbán rezsim. Az, hogy az ellenzék megosztott és közöttük is van és volt ún. fideszes tégla nem meglepő hiszen Ov az oszd meg és uralkodj elvet vallja. Így nem is tud normálisan működni az ellenzék, már csak azért sem, mert a kétharmados többség úgyis minden javaslatukat elsöpri majd dekonstruktív módon. A hallgatásukat nem tudom mire vélni. Azt ígérték öt percenként fogják támadni a kormányt de a hangját csak Hadházy hallatja...ez így nagyon nem lesz jó...
lópicigáspár
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: Biztos, hogy nem! Okos akart lenni a firkász, de nem jött neki össze!

Az "ellenzékről" meg csak annyit, hogy mélyen magukba kellene szállniuk, elszégyellni magukat és elhúzni a vérvörös picsába a közéletből!
Madácsi Pali
Ezt akkor elba@ták amikor beültek az orbángyűlésbe. Tőlem soha tobbé nem kapnak egy szavazatot sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.