Ezentúl nem kell kikockázni a rend őreinek arcát, bárki láthatja, hogy ki miként jár el, amikor egy tüntetésen eljár. Ezzel a döntésével a Kúria egy több éves jogvita végére tett pontot. Vége a kikockázás kényszerének.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Na most lesz dolguk az ügyvédeknek.
Tekerd csak vissza ki volt az a geci aki észre vette hogy leszúrtam? Adok én neki.
Rendelet kellene arról is hogy ha valakit netán ezért bántalmaznak a gonosz emberek , mert hogy " én engedtem, akkor ezt a majmot is felelősségre lehet vonni bűnrészességért.Nem?
Hát te miattad tudták meg ki vagyok?
papa.49
@qxy: Ezzel csak a bűnözők kezébe adnak igen komoly fegyvert, nem a rendőr pofázmánya a fontos, sokkal fontosabb lenne, hogy a bűnelkövetőknek ismerté váljon a pofájuk !!!
Amit leírtál sajna gyakorlattá válhat !!!
qxy
@Shikari: Tudod, arra gondoltam, hogy ezzel hogy nyilvánosságra kerül a rend őrének kiléte, így tovább mehet a dolog és a sok nem hozzá értő okos csinál egy olyan szabályt törvényt ami még az akcióba lévő símaszkos kommandósok is felismerhető legyen.
Mert arra gondoltam, mint egy hete is vagy két hete egy felmérés.
Mi a leg veszélyesebb szakma.? Hát a FOGORVOSÉ,. Az egyéb alantas mint bánya, veszélyes anyagok, veszélyes állatok, stb az kismiska ha rá lehel egy fájó fogú ember nem? és ez tény.
sokanvagyunk
Az olykor nem kevés jövedelemre szert tevő tolvajt és bankrablót kitakarással mentesítik ez alól - mert nekik már jogaik vannak.
Clavigo
@Shikari: Te kibaszottul hülye vagy..
Clavigo
@Shikari: A sötétség zavar,,ami belőled árad. Olyan sötét vagy ,mint egy belsőzseb,,,vagy mint egy néger segge az alagútban. ..és még mindig nem figyeltek fel rád ,qrmánykörökben. Ezek szerint a túl szaros nyelv nem jó belépő ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.