A kötcsei piknik az a rendezvény, amelyet csak a kerítés túloldaláról leshet az ellenséges sajtó. A NER saját hírközlői ugyan meghívást kapnak belülre, de a Magyar Idők tavalyi közlése szerint egy íratlan szabály szerint nem adnak ki információt a benti eseményekről. A tartalmat tehát elhallgatják a magyar polgárok elől. Így nekünk nem marad más, mint hogy a vendégek öltözetét értékeljük. Lássuk hát a képeket! Ki kap kétharmadot?

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
@papa.49: 13.45 ...és milyen karcsú lábai vannak,nem is értem,hogy bírják el a 150 kg-ot
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@papa.49: mehet ez is a velvet felmérésének citromdíjasai mellé. Tudod mit mehet oda az összes! Még hogy ezek diktálnak, pláne divatot! Sajnos annál fontosabbat az ország, a mi sorsunkat diktálják! :(
RonaGyuri
egy íratlan szabály mely a lakáj sajtóról szól! =))
papa.49
@Commenter: Nem ez direkt van így ez egy piár fogás, hogy azt mutassák az együgyűbudifülkeforradalmáraik felé, ők is egyszerű emberszabásúak !!!
Normálisan felöltözve csak páran vannak, ez igaz, mondjuk tudni kéne a rendezvény célját, mert a ruházatnak alkalmazkodnia kellene ahhoz, itt viszont totál kavalkád van !!!
Van aki öltönyben, nyakkendőbe, van aki öltönyben nyáriasan, van aki pólóban mint egy szabadidő programon!!!
Van aki kilógatja az ingét mint az igazi parasztgyerek, de tényleg hol van a ,,gumicsizmás parasztgyerek,, vagy talán megint helikopterrel érkezik, és hol van a ,,kenetteljesmajom,, ???
Végül a ,,szakács,, az kitett magáért, az ő szerkója mindent ver ))))))))))))))))))))))
Commenter
@papa.49: kb. az ételosztásoknál vannak így a szegények felöltözve és ezzel nem őket akarom bántani.Ez a magyar politikai elit? Nincs pénz stylistra? Azért a mellényes Kövér és Rákay se kutya, hogy néznek ki? Mint két telecsinált zokni. A szakács szerkója olyan hogy ebben a kétes tisztaságú cuccban és külsővel még a sarki büfében sem főzhetne! Roggyantnak lerohadhatott a helikoptere esetleg, kenetteljes majmot és svéd rénszarvast is szállít? Hát így...a futsalos majom itt már nem rúg labdába?
papa.49
@Commenter: Ilyen szerkókban egy osztály találkozóra SE GYŰLNEK ÖSSZE AZ EMBEREK !!!
Tényleg a futsalosmajom sincs ott na majd befutnak mire a ,,furulyázásra,, kerül a sor !!!
Commenter
@papa.49: bárhová még a sarki no-name étterembe is különbül öltöznek fel az emberek, még a szomszéd bográcspartijára is. A döbbenet az, hogy bár nem (feltétlenül ) a ruha teszi az embert, a magyar politikai elitnek tartott réteg nem nézhet(ne) így ki, sehol sem. Az öltözetük is önmagukra való igénytelenséget tükröz és az egész kötcsei buli tükrözi azt a taplóként is kihaénnemséget ami ennek az egész bagázsnak a politikai és egyéb működésére jellemző. Nem tudom mit piknikeznek zárt körben egy nagy kondér pörkölt mellett,de mégis bele az emberek képébe, amikor több millióan éheznek.A sarki bolt itt már ott tart hogy a (megmaradt) kenyeret ingyen odaadja az éhező hajléktalanoknak vagy rászoruló családnak amikor az éhségtől szédelegve "csak egy zsemléért, kifliért" mennek be a boltba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.