Az indokát és részleteit nem tudják, de szükségét sem igazán érzik a kormánypártok politikusai az alaptörvény felülvizsgálatának, amit Orbán Viktor vetített előre múlt héten. De akkor mire gondolhatott a "költő"?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2018/04/fidesz-1.jpg
uploads.disquscdn.com/images/ccd28c6303c8fa31ba5a76dcc980675c2ba1096a33eb9218ba953335e6f0bc85.png?w=600&h=279
Így poroszkált kis hazánk a szocializmus útjáról a plurális parlamenti demokrácián át a nemzetieskedő önkényuralomba. Így élünk mi ebben a demokrácia látszatától virágzó, pörkölt- és lecsóillatú putriban, ahol a magát lépten-nyomon nevetségessé tevő, a teljhatalomra nézve teljesen veszélytelen ellenzék legitimálja a Fidesz és propagandagépezete egyhetes pincepörkölt fölötti zavartalan nyeherészéseit. Teljesen világos, hogy a NER eme szimbolikus lecsójába kizárólag azok szarhatnak bele, akik közel vannak a vályúhoz. Erre várni pedig legalább annyira borzasztó, mint amennyire Simicska atombombáitól, vagy az Európai Néppárt/Európai Unió/Brüsszel innen jól felfogottnak tűnő érdekeitől remélni a megváltást. Jó étvágyat!
Sámannus
Szükséget a klotyón kell végezi, te meg a pulpituson
.Nem szégyenled magad?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.