Handó Tünde az utóbbi időkben inkább a botrányokról volt híres, irányítási és hitelességi problémák, kinevezések körüli zűrök jellemezték a róla szóló híreket – írja a Pesti Búlvár. Felröppent az a hír is, hogy az újabb kétharmad valószínűleg nem fogja meghosszabbítani a megbízatását. Most azonban úgy tűnik, megerősíthették pozíciójában, mert olyan mondatokat enged meg magának, amit …

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus1
milyen bugyi volt rajta, h ilyen hülyeségeket mer mondani?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
milyen bugyi volt rajta, h ilyen hülyeségeket mer mondani?
karma1
@Equus1: Szerintem ez a bige azt vesz magara, amit akar, es hiaba engedte el ot orban - egyebkent mar regen elegendte a lancrol, nem most -, ha lesz majd egy nagyon ideges devizahiteles , aki talal majd egy konnyu kis rifflet es beilleszti a potrohos fejet a celkeresztbe, mert akkor nem kell felnie tobbet a hosszu bortonevektol, amiktol esetleg ez a szedult ribanc menthetne meg.
Remelem, hogy vannak meg Barandy es Magyar-felek a biroi testuletben, akik nem hagyjak, hogy a polt-trocsanyi- hando harmas szetverje az igazsagugyet.
Apropos, mi lett a svajci bankrendszrrel kapcsolatos nepszavazas vegeredmenye? Mindenki kussol rola, pedig lehet, hogy most konnyebben meg lehetne tudni, mennyi penze is lapul ennek a gennyes bagasnak a szamlajan...:o(((
percsi
@Equus1: Szerintem nem volt rajta bugyi, amikor ezt mondta.
justhpeter
Handóval csak elszalad a ló, ugyanúgy, ahogy a többi semmit nem érő ner-lovaggal.
karma1
@Equus1: Koszi szepen, Kedves, hat ez egy eleg szomoru hir...:o((((
karma1
@percsi: Hahaha, ugyanez volt az en elso gondolatom is, na es persze az, hogy vajon ki fogja ellenorizni az o bugyijat a rendelkezesenek a bevezetese utan? trocsanyi?
csipetke
Amit handó tünde tett,illetve mondott,az egyszerűen szégyenletes...
wagabund
..."Handó Tünde szerint hazaáruló az a bíró aki az EU-hoz szalad jogorvoslatért!"...

valahogy az jut az eszembe erről, hogy már oda szarnak, ahol esznek.
Madácsi Pali
Ez a fasiszta ribanc, vagy fasiszták ribanca, amelyik jobban tetszik, elkuta a jog államot. Majd csodálkozik, hogy a tisztességes jog előtti egyenlőség elvében bízók nem fogadják el a nyaloncok ítéletét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.