Az utóbbi egy hónapban hatalmasat fordult a világ Magyarországgal: a sikerpropagandát hirtelen felváltotta a válságvárás. Miről beszél Orbán, és tényleg rettegni kell-e a következő válságtól?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Tényleg rettegni kell? Természetesen. Ilyen rablóhadjárat után, amit ez a maffiakormány nyolc éve csinál, törvényszerű a gazdasági összeomlás.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Tényleg rettegni kell? Természetesen. Ilyen rablóhadjárat után, amit ez a maffiakormány nyolc éve csinál, törvényszerű a gazdasági összeomlás.
Nessy
Lehet indokolni az esetleges gazdasági problémákat!
Egyszer elfogy a lenyúlható pénz is, és jön a hét szűk esztendő.
Persze nem a kormánynak és a kegyenceknek, hanem a plebsnek.
Már előre meg van a magyarázkodás.
szaboria1
Nagyon is tudja mit idéztek elő. De Őket ez nem zavarja nekik százszorosan meg van tömve a zsebük.
papa.49
Tudhatják mi következik ŐK IDÉZTÉK ELŐ !!!
Jozefina
Előre megy a válsággal való riogatás, hogy kölcsön vehessék az emberek megtakarításait egy kis időre!!!???
Yoda69
@Jozefina: Azt mar alamcsodnek hivjak :)
Nessy
@Yoda69: Á, csak "megvédik", mint a MANYUP pénzt!
Régen úgy mondták, hogy "átvették szocialista megőrzésre"!
Az eredmény minden esetben ugyanaz: eltünik!
back up
Szigorítják a hitelfelvételt.
Már nem támogatják a munkáltatónak, és a dolgozóknak is jó, kedvezményes cefeteria rendszert.
Hagyják romlani a forintot (a mikróintézkedések csak elfedik a végcélt).
Miért?
Mert az EU tervezi a pénz elvonást Magyarországtól, és a zavarosban könnyebb halászni.
back up
Ja, a nyugdíjalaptól pénzelvonást még nem is említettem.
Yoda69
@Nessy: Ebben a birkaorszagban ezt is siman meg fogjak tudni csinalni. Bar a kulfoldi bankokkal nem tudom hogy tudjak ezt lenyeletni.
Szerintem inkabb az lesz hogy a magyar allampapirok erteket lenullazzak, aki abba fektetett annak oda a penze.
karma1
@Yoda69: Ez jo lenne, mert akkor az osszes letelepedesi kotveny IS elveszti az erteket. Mint regen a Bekekolcson...

Azert az a mondat elegge gondolkodoba ejtett, hogy akiknek euroban van a nemzeti penznemuk, azok kevesbbe fogjak megerezni a trump-fele irracionalis baromsagot, dehat mindenert fizetni kell.
Ha kuszaszem valaha is szakember lett volna, akkor tudhatta volna ezt elore, de vagy nem tudta, vagy tudatosan vitte bele az orszagot ebbe a szituba. Rosszul vagyok, ha csak ranezek a forint-euro arfolyamra...
Yoda69
@karma1: Pedig lesz az meg rosszabb is. Es ezt tudatosan csinaljak. Erre hozta letre a fideSS az MNB alapitvanyait. A kozpenzt betoljak az alapitvanyba, ahol elveszti kozpenz jelleget. Ezzel a penzzel eltolcsiek most eppen shortoljak a forintot, azaz veszik mint az orult, kozben engedik az arfolyamot szabadjan. Aztan majd ha eler egy krtitikus szintet, ahol mar az allamadosag is megfizethetetlen lesz (az ugyanis USD-ben van elszamolva) akkor betolnak egy massziv kamatemelest, amire elkezd erosodni a forint. Ezt eljatszak meg jo parszor, egeszen addig emig el tudjak kezdeni shortolni az Eurot, mondjuk ugy 300-310 kozott. Igy kerestek 10% hozamot also hangon. Raadasul ugy hogy egy fillert nem fektettek be, hiszen az adofizetok penzen, - ami elvesztette kozpenz jelleget - jatszottak vegig. Tobbek kozott ezert sem akarnak Eurot orbanek, mert akkor ezt a trukkot mar nem lehetne eljatszani, hiszen egy stabil valuataban lenne a nemzeti vagyon, amit ok mar nem tudnanak manipulalni, ellenben a forinttal, amire a magyar kormanynak nagy befolyasa van. Azt perse hogy a forint es deviza hitelesek kozben a hajukat tepik, csaladok mennek tonkre a depresszio miatt, sokan meg ongyilkosok is lesznek az elvesztett vagyonok miatt - a kutyat sem erdekli. Illetve a kutya lehet, mert annak lelke van, szemben a fideSSes gecikkel.
Gauntlet
Itt , ahol buzgón bizonygatták a nagy tótumfaktumok, hogy a kevesebb adó több bevétel (!!!) Csodálkozunk??? Egy normál közgazdász lecsavarja a fejét és azzal focizik... bánatában!
Gauntlet
@Yoda69: és ezen családok közül sok a kormányra szavazott. Gratula a kezüknek!
Yoda69
@Gauntlet: Az meg is érdemli a sorsát

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.