Pár napja szavazta meg az Országgyűlés azt az alaptörvény-módosítást, amely egyebek közt tiltja az életvitelszerű közterületen tartózkodást. A cikk szerzői szerint a kiszolgáltatott emberek büntetése és ellehetetlenítése helyett valódi megoldásokra, hajléktalanságot megelőző szakpolitikai eszközökre, szociálisan célzott lakhatási támogatásokra és a hajléktalanságból kivezető utakra van szükség. Vélemény.

(Forrás: hvg.hu)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@csak úgy...: Ne haragudj, de te sem tudhatod miért kerültek oda, akik velük foglalkoznak sokkal jobban rálátnak a helyzetre mint te vagy mondjuk Shikari, vagy esetleg én. Mivel nekem van ismerősöm (mint már említettem is) akinek ez (is) a munkája beszámol néha érdekes esetekről (amit pl. már meg is említettem). Egy dolog tény, általánosítani nem kell, de akik a legalapvetőbb higiéniára sem képesek valóban ne legyenek közterületen.
csak úgy....
@Shikari: tibi! te egy gondolkodásra képtelen,semmit tévö here vagy és ami a leg visszataszítóbb benned,hogy egy idióta,más kárán,nyomorúságán örvedezö szar alak...
Shikari
@csak úgy...: Hol olvastad, hogy örvendeztem szarosék kárára? Egyszerűen nem akarom, hogy a sok mocskos elözönölve a várost korlátozzon engem, aki betartom a szabályokat.
Hazug egy szar libsi vagy te, aki csak a devianciát és az aberrációt tudja támogatni!
csak úgy....
@division: Nem állítottam,hogy tudom ,egyszerüen nem vagyok hajlandó egy kalap alá venni öket! Az a világ elmúlt, (talán nem is volt) mikor az ember ,maga alakította a sorsát...
csak úgy....
@Shikari: tibi! te egy szóra sem érdemes szar alak vagy... ,remélem nem te vagy, az úgy nevezett átlag magyar...
division
@csak úgy...: Azért 90% - ban magunk irányítjuk a sorsunkat a mai napig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. February 21., 15:43
Kútba esett és meghalt egy idős férfi Csörögön
Itthon - 2019. February 21., 14:09
Durva lehűlés jön, mínusz 10 fok is lehet
Itthon - 2019. February 21., 12:39
Egyre több a melanómás megbetegedés