Házon belül megy a tusakodás: meddig lehet várni a romló forint ügyében? Ha sokáig halogatja a lépést az MNB, lehet, hogy radikálisabb eszközökhöz kell nyúlnia.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
Csak nem akarják leváltani a kúszapápát ?! Hathatós segítség ez lenne már régen !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@eszegfu: viszont a gyenge forint az importot drágitja,ami áremelkedést okoz előbb-utóbb/ a termelők és a kereskedők nem fogják a végtelenségig lenyelni az ebből adódó veszteséget/, az áremelkedés inflációt okoz, ami méginkább elértekteleniti a forintban meglévő megtakaritásokat,és elrisztja a befeketetőket.Az állam finanszirozása nem forintban fog történni,hanem...riasztó kilátások.
eszegfu
@kereső: Ez is igaz! Nyilván akármit is választ az MNB körültekintőnek kellene lenniük, ahhoz hogy a lehető legkisebb rosszt kelljen elviselnie mind az országnak, mind pedig az embereknek.
Yoda69
Megy a kupaktanacs?
Pedig a keplet egyszeru. Ha nbem emel kamatot most akkor ket het mulva duplan kell majd emelni. Vagy bedol a forint, es 4 millio ember lesz nincstelen, a bebuko hitelek miatt. Azt pedig mar a birkak se nyelik le, es lapmavasra huzzak matolcsit es orbant duoban.
papa.49
Közben már csendben ,,bevásároltak,, ...
eszegfu
@Yoda69: 17:58 Az az érzésem, hogy a "birkák" még ezt is lenyelik... hiszen mindent elfogadnak kritika nélkül...
Yoda69
@eszegfu: Végülis igazad lehet hiszen azt is szótlanul nézte 3 millió magyar hogy orbán elvegye 3 ezer milliárd forintnyi nyugdijmegtakaritasat. Ha azt turtek akkor az sem lesz gond amikor viszi a házat a bank.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.