Szakály Sándor történész szerint érdemes elgondolkodni azon, hogy az 1919-es „vörösterror” áldozatainak emlékműve váltsa fel a kivégzett miniszterelnök szobrát. Az Országgyűlés Hivatalának több mint két hét kellett egy válaszhoz.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
De a nagy kérdés. Miért mániája minden diktatúrának a történelem folyamatos változtatása?
Orbán teljes politikai karrierjét nem kis mértékben a magyar társadalomban valamilyen mértékben jelenlévő Nagy Imre tiszteletnek köszönheti. Most nem már nem vállalható Nagy Imre? El kell dugni? A Kedves Vezető szégyenli saját múltját? Mondjuk oka van rá, vagy Orbán európai keresztényvédő lovasszobra kerül oda.
mork.nyugat.hu/Scopes/nyugat2015/var//improxy/NyugatWXGAPicture/28/18/281812_felcsut_orban_viktor_lovasszobor.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mézike
@Sámannus: Azta! :-) Ez olyan mint amikor a galamb sakkozik.
Sámannus
@Mézike: Ez olyan, mint amikor Lefestenek egy tűzfalat, majd megünneplik a hősüket, aki kilenc nővel hált, és négyszer meghalt, majd lefestik fehérre, és tiszta lapra hamisítják a következőt, mi pedig kipeckeljük a pofánkat, és hallgatunk, mint aki bexart. Szóval mi nem tudunk érvelni. Ennyi.
Mézike
@Sámannus: A galamb ha sakkozik leveri a bábukat, majd rászarik a táblára és turbékolva elrepül.
Sámannus
@Mézike: Ezt pontosan így csinyáta a lovastengerész is, csak a saját figuráival tudta megtenni.
Nagy Imrének az a bűne, hogy Dózsa László besült a szerepével, és a kamuhősök pofára estek, és kiröhögték az emberek a legendagyárat. Marisunk személyesen is felsült most olyan nyomokat akar eltüntetni, ami miatt saját töketlenségüket okolhatják. Egy szobor van az útjukba, pontosan úgy mint a történelem során volt. Most egy másik parcellát kell fényesíteni, ha jön egy nagy ember. Ez már a halálnak is a halála, gyalázat! A csúszómászóknak ez az ukáz érvek is egyben.
Mézike
@Sámannus: A marisska az lenne aki 36 egy halott szívét kivágta?
kereső
@Mézike: 18:06, de mielőtt elröpülne,még kikiáltja magát győztesnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.