VV Fanni unokatestvére a Borsnak azt mondta, a család jelenleg azt sem tartja kizártnak, hogy a fiatal lányt bebetonozták gyilkosai.

A lap szerint Novozánszki Fanni, avagy VV Fannival kapcsolatban a családja mai napig találgat – a hatóság szerint meggyilkolhatták.

Döbbenetes gyanú: bebetonozhatták VV Fanni holttestét?

– Bár Katival, Fanni édesanyjával mostanában nem beszéltem, szerintem az egész család nevében mondhatom, hogy mi nem hisszük, hogy az előzetes letartóztatásban ülő B. László a gyilkos. Szerintünk ő csak szállító volt, aki elfuvarozta Fannit valahová, és ő az, aki úgymond elviszi a balhét – magyarázta a Borsnak Fanni unokatestvére, aki ennyi idő után kevés esélyt lát arra, hogy szerette életben van.

– Nyolc hónap telt el, és én egy ideje igyekszem tudatosítani magamban, hogy Fanni sajnos, nagy valószínűséggel már nem él. Nagyon megszenvedi ezt a család, főleg az anyukája, és nagyon szeretnénk, ha végre választ kaphatnánk a kérdéseinkre – folytatta az ifjú rokon, aki tart tőle, hogy igaz lehet a legutóbbi teória:

Fannit bebetonozták.

Mint a Bors írja, a luxuslakópark területén, ahol Fanni élt, ugyanis már akkor építkezések folytak, amikor a lány eltűnt, és B. László vallomásában is el­hangzott, hogy az albérlettől nyolcszáz méterre, két, számára ismeretlen férfinak adta át az eszméletét vesztett Fannit.

Ha így van, akkor elképzelhető, hogy a gyilkosai nem mentek tovább, helyben megszabadultak a holttesttől. Az új lakóházak alapjának kiásása akkoriban már megtörtént, ami után a betonozás következik. Gyilkosai okkal gondolhatták úgy, hogy ha Fanni holttestét az építési területen aznap éjjel elássák, akkor valószínűleg sosem találnak rá.

– Jó lenne, ha valahogy átvizsgálnák azt a területet is, úgy tudom, vannak erre korszerű eszközök, amelyek kimutatják, ha van ott holttest. Szeretnénk végre tisztességesen eltemetni és búcsút venni tőle, ha lenne egy hely, ahol meglátogathatnánk őt – csuklott el az unokatestvér hangja a lap szerint.

(Bors)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@csipetke: Egy frászt, valamelyik nagykutyának volt a nője, és olyan dolgokat megtudod amit nem kellett volna, valakit nagyon védenek a szervek, és az nem az eltűnt csaj !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Shikari
Beton biztos a tartózkodási helye!
csipetke
@papa.49: @simmering73: Biztos igazatok van,végülis prosti volt,azokhoz meg járnak politikusok is,nem kevesen,a kereszténység nevében.:) Azt olvastam,hogy a bűnügyi költségek már bőven 500 millió felett járnak.
lópicigáspár
Kőműves Kelemen is megmondta: asszony kell a házhoz!
papa.49
@csipetke: Ez már majdnem annyi mint a rühelke telója volt !!!
Desischado
@papa.49: Nekem is ez a véleményem. Amúgy meg nem hiszem, hogy ennyi idő alatt ne lenne már valami eredmény.
dr. prédikátor
De az is lehet hogy kilőtték az űrbe!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél