Ahogy azt korábban megírtuk, borzalmas gyilkosság történt szerdán reggel a Pest megyei Inárcson.

Brutális gyilkosság Inárcson – így végezték ki a családsegítő munkatársnőjét

A rendőrség még vizsgálja a haláleset körülményeit.

Egy idős, 61 éves férfi ment be Inárcson a családsegítő szolgálat épületébe, ahol

megölte az ott dolgozó nőt.

A Blikk információja szerint a férfi berontott az épületbe, tombolt, azt kiabálta, hogy az ő ügyével senki nem foglalkozik. A férfi kés tartott a kezében.

A magából kikelt támadó a késsel rárontott a helyiségben tartózkodó ügyintéző nőre, akit a késével nyakon szúrt. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy nem lehetett megmenteni az életét

- írja a Blikk a helyiek beszámolójára hivatkozva.

A lap hozzáteszi, azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi milyen ügy miatt volt annyira dühös a családsegítőre, hogy az gyilkosságra sarkallta.

Brutális gyilkosság Inárcson – így végezték ki a családsegítő munkatársnőjét

A rendőrség ezt közölte eddig hivatalosan a police.hu oldalon:

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. július 11-én a reggeli órákban a Pest megyei Inárcs egyik hivatalának dolgozóját ügyintézés során egy férfi késsel megsebesítette. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrök megkezdték az adatgyűjtést és a helyszínelést, valamint elfogták azt a 61 éves helyi lakost, aki a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható. A férfi elszámoltatása folyamatban van.

Forrás: Blikk, Police.hu

Fotó: police.hu

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: megható töled,hogy rögvest a genetikailag hozzád közel állókra gondolsz, szerintem köztük is van rendes ember! te kilógsz a bandábu...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cirip
Nem találok szavakat,... :'(
A fb-on a lánya írt az édesanyjáról...
egyvandor
Ez sajnos gyilkosság, nem is karok menteni senkit. Csak megjegyezném. A bajbajutott általában tájékozatlan jogismeretek minimumával sem rendelkező ember ilyenkor mindig csak azokkal kerül kapcsolatba, akikre ki van osztva az ügy kellemetlen része. Megoldási lehetőség híján meg elönti az agyat a vér. Az ilyen akciókon nyerészkedők meg csak távolból röhögnek a markukba és kaszálják a negyed áron megszerzett ingatlan után a profitot.
Borsodi
Ez a jólét és a hihetetlen biztonságban élő emberek reakciója,elég szomorú,hogy egy ártatlan nőt ölt meg,ok nélkül.Azon kéne elgondolkozni,ki kreálta ezt a hihetetlen gyűlöletet félelmet,kilátástalan helyzetet az emberekbe? Ezért se érdemes ebben az országban élni és gyereket szülni,mert ez a jövő kép.
advocat
Ezt jobb helyen csak GYILKOSSÁG-nak nevezik. Kellene egy kis magyar nyelvismeret is.
wagabund
aszonták a hírekben, hogy ez a szurkáló elmebeteg rendőr volt, de ott sem volt beszámítható..kirúgták..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.