Várhatóan napokon belül megjelenik a három nagy centrumkórházzal kapcsolatos építészeti tervpályázatokra vonatkozó közbeszerzési pályázat – írja hétfői számában a kormánypárti Magyar Idők Cserháti Péterre, az Egészséges Budapest program (EBP) miniszteri biztosára hivatkozva. Kásler Miklós emberi erőforrás miniszter a múlt héten a Tv2-n azt mondta, 2022-23-ra kellene elkészülnie a Budapestre tervezett három új szuperkórháznak. Az egyik zöldmezős beruházásként épülne meg Dél-Budán, átalakítanák a Honvédkórházat, illetve az István és László kórházat lényegében egy egységben építenék újjá. Emellett a János kórházban egy új sürgősségi központot hoznának létre. Cserháti Péter most arról is beszélt, hogy eddig mintegy 3 milliárd forintból lecserélték a kórházak elavult informatikai eszközparkját, új számítógépet, monitort, nyomtatót kaptak, de új orvosi gépeket, eszközöket is beszereztek, és tizenhat nagy képalkotó diagnosztikai, illetve terápiás eszközt is telepítenek a közeljövőben...

(Forrás: hvg.hu, human által)

Nagyvilág - 2019. March 19., 20:22
Weber: ha nincs jogállam, nincs pénz
Itthon - 2019. March 19., 21:28
Sztrájkra készülnek a BKV dolgozói

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
@Shikari: Soha nem loptak ki annyit az egészségügyból, mint a Fiddesz vezetés alatt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gauntlet
@human: a mélyszegénységről nem is szólva. Az összes létező rétegbe belerúgtak. Ezért is fura a győzelmük.
papa.49
A lényeg már készül a Kövér nyomdában már nyomtatják a legfontosabb eszközt az új kórházak számára a szépen kicirkalmazott TÍZPARANCSOLATOT !!!
m73
Minek?Úgy is a mészaros lölö nyeri meg.
Shikari
@human: A kórházak hihetetlen mértékben fejlődtek. Nincs több szegény Magyarországon mint az Eu ban. A hajléktalanok szállást kaptak nem alhatnak az utcán. A gazda§ág stabil a kormány határozott az irány jó.
human
@Shikari: A kórházakban annyira rendben van minden, hogy a mai napig bírósági ítélet ellenére sem adta ki a minisztérium a kórházi fertőzésekről készült jelentéseket. Úgy írod le, hogy nincs több szegény Magyarországon, hogy még a saját régiónkban is sereghajtó a gazdaságunk és az átlagbérünk. A hajléktalanok eddig is kaptak szállást, csak senki nem foglalkozik vele miért nem hajlandóak oda bemenni és inkább aludnak az utcán. Attól pedig hogy Orbán betiltotta a hajléktalanságot az még létezik.A gazdaság valóban stabil, stabilan gyenge, ahogy korábban is írtam.
Shikari
@human: A kórházaink állapotáról annyit, hogy az átlagot elérik. A szegények száma átlagos, a csövesek pedig ne az utcán büdösködjenek!
Mint említettem, HAZUGSÁG, hogy a kormány a hajléktalanságot büntetné. A közterületen életvitelszerű tartózkodást bünteti.

ÚJABB LIBSI HAZUGSÁG LEPLEZŐDÖTT LE!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2019. March 19., 19:20
Ilyen, amikor egy Kardashian túltolja a Photoshopot
Szórakozás - 2019. March 19., 18:40
Nem mennek börtönbe a migránsverő fegyőrök