Vasárnap éjjel bántalmaztak több embert.

A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai július 24-én elfogtak két tiszaadonyi férfit, akik megalapozottan gyanúsíthatóak a  július 22-én elkövetett gergelyiugornyai Tisza-parti üdülőövezetben történt bántalmazással - olvasható a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

Elfogták a gergelyiugornyai bántalmazókat – még bővülhet a gyanúsatottak köre

Fotó: police.hu

"A nyomozás adatai szerint a férfiak a hajnali órákban szóváltásba keveredtek egy négyfős társaság tagjaival, ami tettlegességig fajult. A gyanúsítottak végül a társaság segítségére siető két nyírmadai férfit is bántalmazták, egyikük súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrök a 18 éves B. Norbertet és a 27 éves B. Zsolt Krisztiánt a rendőrkapitányságon súlyos testi sértés és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették. A nyomozás során a gyanúsítottak köre még bővülhet" – áll a közleményben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Nincs min meglepődni ! Nincs cigány bűnözés igaz ? Már csak az arányok miatt ugye ? Teljes Név, teljes pofa nem is kell, hiszen hátulról is felismerhetőek ! Legközelebb még ezt sem mutatják ?! Gusztustalanok !
maci0427
Nincs min meglepődni ! Nincs cigány bűnözés igaz ? Már csak az arányok miatt ugye ? Teljes Név, teljes pofa nem is kell, hiszen hátulról is felismerhetőek ! Legközelebb még ezt sem mutatják ?! Gusztustalanok !
magyarbakancs
@papa.49: Rétinéger Afró palóc.
MG 42 végig menni a
papa.49
@magyarbakancs: Arra felé a népesség kb. fele etnikum !!!
Pálinkás Pál
Várom itt a jogvédők véleményét!!! bezzeg ha a cigók húzták volna a rövidebbet ,már ideokádtátok volna a marhaságaitokat ezerrel!!!
idppp
Ezek sem az idén barnultak le, rohadt cigányok! Nem a bevándorlóktól kell félni, hanem az évszázadok alatt asszimilálódni képtelen, lusta, dologkerülő, agresszív, tolvaj cigányoktól! Pesten a tömegközlekedési járműveken az ellenőrök már oda sem mernek menni hozzájuk, pedig tudják, hogy ezek nem vesznek jegyet! Minden mást igen, például aranyláncot, mobilt! Az ajtó közelében helyezkednek el, és amikor az kinyíiik letépik a nők nyakából a láncot, kikapják a kezükből a mobilt, leugranak és már bottal üthetik a nyomukat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.