Brüsszel megint a migránsokat akarja támogatni az európai emberek helyett – értékelte a Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője az Európai Bizottság azon javaslatát, amely szerint migránsonként hatezer euró összegű pénzügyi támogatást nyújtana az Európai Unió az úgynevezett ellenőrzött központok létesítését vállaló tagállamok számára.

Hollik István szerdán újságíróknak nyilatkozva egyértelműen migránspártinak nevezte a javaslatot, és azt mondta:

a Fidesz-KDNP arra kéri a kormányt, hogy határozottan utasítsa el a kezdeményezést.

A javaslat újra azt bizonyítja, hogy Brüsszel nem a migráció megállításán, nem a határvédelem megszervezésén, megerősítésén dolgozik, hanem azon: hogyan hozza be és aztán ossza szét a tagállamok között a migránsokat, amelyet már pénzügyi eszközökkel is ösztönözne – értékelt.

Mi azonban úgy gondoljuk, hogy az európai emberek pénzét nem a bevándorlókra, hanem az európai emberekre kell költeni

- jelentette ki.

Bármennyiért is akarja Brüsszel megvásárolni a tagállamokat, amíg Magyarországon nemzeti kormány van, hazánkból nem fognak bevándorlóországot csinálni

- szögezte le.

A javaslat szerinte azt bizonyítja, hogy az európai emberek véleménye még mindig nem jutott el az Európai Bizottsághoz, hiszen nem lezárni akarják a határokat, hanem menedzselni a migránsok áthaladását azokon.

A kezdeményezéssel ösztönözni akarják a tagállamokat a már Európában lévő migránsok befogadására

- mutatott rá Hollik István, hangot adva annak, hogy a Fidesz-KDNP az alapvető irányt tartja rossznak. Nem menedzselni kell a migrációt, átengedni a migránsokat a határokon, hogy aztán az európai emberek fizessenek utánuk, hanem az unió határain kívül kell elbírálni menedékkérelmüket – jelentette ki.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Igencsak veszélyes javaslat

főleg a posványosi hablatyok árnyékában

A derék magyar Hírlap egyik vezető írásában Hollikot „Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője”-t idézi. Aki szerint „ az európai emberek pénzét nem a bevándorlókra, hanem az európai emberekre kell költeni”.
Nos ezt a kérdést helyükben nem firtatnám, már csak azért sem, mert – bár ők azt hajtogatják, hogy ők tudják mi kell az európai embereknek (a cikkben is „az európai emberek véleménye még mindig nem jutott el az Európai Bizottsághoz”) – több európai hír szól róla, hogy nagyon tele van a hócipőjük, s ennek hangot is adnak, azzal, hogy Magyarország az ő pénzükből él nagy lábon és még nagy a pofája is! =))
lusta
Akkor tegyük hozzá, hogy a Soros-bérenc felcsúti kis pocakos tolvaj zsebcézár kedves barátjai a lengyel pisiorkik épp most akarják bevándorlást elősegítő törvényekkel elősegíteni a hiányzó munkaerő pótlását.
Nálunk is van ilyen törekvés. A MOL egyik legújabb beruházáshos pl. Törökországból hoznának embereket és már a konténervárost tervezik.
Közbe az egybites 300 forintos budiforrdalmárok etetése folyiok, ami nem egy nagy megerőltetés
tulipan
Ezeket az őrültek házában (ha van még ilyen?), hangszigeelt ajtóval, le kéne köüzözni, ott üvöltözhetnék kedvüre az egybites, 300 forintos, budiforrdalmár híveiknek , "Brüsszel, migránveszély,Brüsszel, migrányveszély, Brüsszel, migráncsveszély,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.