Nem szűnik meg a cafeteria és az összege sem változik, azt a SZÉP-kártyán továbbra is megkapják a munkavállalók – közölte a Fidesz-frakció.

A nagyobbik kormánypárt képviselőcsoportja ezzel arra reagált, hogy Arató Gergely DK-s frakcióvezető-helyettes bejelentette, aláírásgyűjtést indítanak a cafeteria megadóztatására hozott új szabályok megszüntetéséért.

A Fidesz-frakció úgy fogalmazott:

azok a Gyurcsányék beszélnek, akik elvettek egyhavi fizetést és egyhavi nyugdíjat az emberektől, valamint megalázóan alacsony bérekért dolgoztatták és agyonadóztatták a munkavállalókat.

A Fidesz célja, hogy a magyar munkavállalók a munkájukért tisztességes bért kapjanak, és inkább a bérük emelkedjen, ne pedig utalványokban kapják fizetésük egy részét – hangsúlyozták.

Közölték:

egyes érdekcsoportok olyan biztosítási és magánegészségügyi szolgáltatásokat próbálnak a cafeteria körében tartani, amelyeknek nincs ott a helyük; ennek a lobbinak nem engednek.

Hozzátették, a béremelések további ösztönzéseként tovább csökkentik a munkát terhelő adókat és folytatják a közszféra béremelési programjait is.

Forrás: MTI

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
És nyolc éve nincs szó a 13., sőt 14 havi nyugdíjról. Pedig azt még a szocik adták! Erről miért kussolnak. Csak az elmúttttnyócév. Eltelik lassan a 9-is is, amióta hatalmon vannak!!! És a nép meg kussol. Ez így jó? Igaz?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Persze, "pihenjen" Lőrinc barát szállodáiban. Csak éppen egy személynek a "Szép kártyája" nem elég egy családnak, arról nem is beszélve, hogy vagy szállás, vagy kaja az étteremben, aminek határa a csillagos ég. Nem lehetne, hogy a fene keresztény kormányunk és képviselőink a fizetés emelésüket, meg az egyéb emelést vatikáni valutába kapják? Hiszen megkapják, legfeljebb nem mennek vele sokra! Nesze semmi, fogd meg jól munkavállaló!
csipetke
Ezen már tényleg csak röhög/,és vagy sír az ember.Ezek még mindig folyton hátranézve azon rugóznak,hogy az őelőttük regnáló kormány mit csinált rosszul.8 év alatt.Azt mondják,aki folyton hátranéz,nem halad előre. Európa sereghajtójává züllesztették az országot,A közmunkások országa lettünk,ahol a fiatalok nem mernek gyereket vállalni,illetve teszik ezt a halódó nyugaton,ahol biztonságot,és jó megélhetést találnak.A fidesz miatt vándorolt ki közel 1 millió ember.Érdekes,a Gyurcsány-kormány alatt nem mentek el az emberek.Ami itt megy most az országban,az katasztrófa...
advocat
És nyolc éve nincs szó a 13., sőt 14 havi nyugdíjról. Pedig azt még a szocik adták! Erről miért kussolnak. Csak az elmúttttnyócév. Eltelik lassan a 9-is is, amióta hatalmon vannak!!! És a nép meg kussol. Ez így jó? Igaz?
advocat
Akkor mi a francot fogadtak el? Hülyítenek?
babp1982
Már megint hülyének nézik a polgárokat! Jaj most jövök rá, hogy tényleg hülyék mert s fidSS re szavaztak na akkor egyének meg amit főztetek-:)))
Desischado
@babp1982: Én nem szavaztam rájuk, mégis szívok. Ez meg maga a tökély, mészáros lölőnek megint hízhat a feneketlen zsebe. Bár megnézném, melyik család fog étterembe járni, főleg beiskolázáskor!
családanya
Nem tudom, hogy akik ezt elfogadták azok korruptak-e vagy csak simán idióták. Ha az ember a megélhetésért küzd akkor nem megy wellnesselni. Hanem gyógyszert és tanszert élelmiszert vásárol. Szinte az összes eltörölt cafetéria elem fontosabb lenne mint a szép kártya. Ha én is megemelhetném a fizetésemet saját hatáskörben nem zavarna a dolog, de így sokkal lehetetlenebb helyzetbe hozzák az átlagembereket. Remélem, hogy lesz annyi esze a népnek, hogy ennek a visszavonását is kiharcolják mint annak idején a netadóét.
tulipan
@családanya: ŐK, simán csak,sunyi haszponlesők! Azt remélik, hoy még ŐK is sorre kerülhetnek a '"pénzszórásban"!
tulipan
A saját TÁKOLMÁNYUKBA belegvették, hogy nekik KÖTELEZŐ ÉJJEL-NAPPAL HAZUDNI, HAZUDNI ÉS HAZUDNI, mert ha bármit sokat hall a nép, azt el is hiszi, akkor is ha tudja, hogy nem igaz! Ezt igazolja a választási eredmény!!

propeller.hu/itthon/3366183-fidesz-frakcio-cafeteria-nem-szunik-meg-az-osszege#v2218195
Nessy
@tulipan: Sőt, ha nagyon sokat mondják, maguk is elhiszik!
tulipan
Jéé, Naháááát! iLYEN IS VAN!!! :Igaz, nekik voltak gyarmataik, igy nem félnek olyan betegesebn másoktól!!! )
hirtv.hu/hirtvkulfold/mit-csinalnak-egyre-tobb-menekultet-fogadna-be-portugalia-2465005
terlasz
Visszamutogatnak azokra az időkre, amikor a minimálbér adómentes volt, a 13. havit pedig plusz juttatásként adták, amíg bírta a büdzsé.
terlasz
@Shikari: Ne gondold, lesz itt még csúnya világ, ha elapadnak az EU-s források.
anima
Már megint megijedt a bátor egynegyedet kitevő kétharmad a népszavazástól?
staro2
Tudvalévő volt, hogy lopnak?? Igen
Tudták, hogy hazudnak? Igen
Tudták, hogy mindenkit hülyének néznek ? Igen
Tudták, hogy ezt folytatni fogják? Igen
Megválasztották őket? Igen
Az utcán van százezer ember? NINCS
Akkor azt csinálnak amit akarnak? Igen
Megint a pofánkba hazudnak?? Igen

No hát akkor ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.