Egy 73 éves férfi elindult házi orvosához, azonban az utcán, otthonától alig 500 méterre egy padon vesztette életét, írja a Blikk. A férfi infarktusgyanúval, mellkasi panaszokkal ment be a városi ügyeletre előző nap, onnan azonban nem küldték tovább semmilyen kivizsgálásra.

Hazaküldték az ügyeletről, másnap meghalt a 73 éves férfi

Gyermeke szerint az ügyeletes orvos nem küldte tovább édesapját további vizsgálatokra, hanem idegbecsípődés miatt adott neki fájdalomcsillapító injekciót. A halottvizsgálati jelentés szerint a férfi halálát szívelégtelenség okozta.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kádár János
@Taska: Csak a tények miatt!!! 1956-57-ben több mint 800 ezer embert állítottunk bíróság elé! Több mint 200 az itthon kivégzettek száma! A maradék a börtönökben, illeteve Szibériában hunyt el!!! Utóbbiról kevesen tudnak...
Sajnos kevesen szabadultak élve!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Taska
Kádár rendszer 56-57-ben 200 embert ölt meg!!! Az Orbán rendszer évente öl meg több mint 250 embert!!! Orbán rezsim alatt évente több mint 250 ember fagy meg, vagy hal éhen az otthonában vagy az utcán!!! Orbán, Csányi, Matolcsi és az egész FIDESZ banda mocskos gyilkosok!!! Mi a különbség a Kádár rezsim és az Orbán rezsim között? SEMMI!!!
ORBÁN ÉS BANDÁJA ÉVENTE TÖBB MINT 250 EMBERT KÜLDENEK A HALÁL SORA!!!
Kádár János
@Taska: Csak a tények miatt!!! 1956-57-ben több mint 800 ezer embert állítottunk bíróság elé! Több mint 200 az itthon kivégzettek száma! A maradék a börtönökben, illeteve Szibériában hunyt el!!! Utóbbiról kevesen tudnak...
Sajnos kevesen szabadultak élve!
gulyasgyula
@Kádár János: ...A fegyveres hatalom árvétel vagy annak NYugatról szóban támogató kisérlete így szokott végződni ..Ma is így végződik PL: Törökország , de Ukrajna sikeres hatalom váltásának több mint 10 ezer halotja van és 20-30 ezer maradandó háborús nyomorékja ..El lehet rajta gondolkodni a nagyon váltani akaróknak ..
advocat
Azért ne feledjük. Ferenc Jóska megúszta az aradi vértanúkkal, Batthyány kivégzésével és a többek megölésével, valamint a honvédeket besorozták az osztrák hadseregbe. Jött a kiegyezés. Utána 1989-ben újra kiegyeztünk. (Megjegyzem egyikkel sem értek egyet - a kivégzésekkel - de ez a tény.)
Macskaszem
Szerencsétlenségére lehet, hogy éppen szemész, urológus, netán nőgyógyász volt ügyeleteben, ezért nem volt képben a betegséget illetően. Pár év, és a takarító meg a konyhásnéni fog diagnosztizálni, mert nem lesz orvos.
Taska
@Kádár János: @Kádár János: Köszönöm a hozászolását. Nagyapámtól pontosan tudom hogy 56-ban mi történt és menyien haltak meg. Orbánék halálsora küldik a deviza hiteleseket, betegeket otthon ápolókat, és mind azokat akiknek 40-50-ezerforint nyugdíjat ad. EZ AZ ÖSSZEG AZ ÉHENHALÁSHOZ ELÉG!!! Orbánék szándékosan olyan törvényeket hoznak hogy ezek az emberek öngyilkosok legyenek vagy éhen haljanak!!! Orbánék tömeggyilkosok! Évente 300 ember hal meg Magyarországon Orbán és bandájának aljas rezsimje miatt!!! Kádár egy aljas ember volt!!! Orbán és bandája évente ölik mag a magyarokat, százszor aljasabb mint Kádár volt!!!
Taska
@gulyasgyula: Ukrajnában, Szerbeknél, Horvátoknál Orbánék már nem élnének!!!
Ezek a népek kiállnak egymásért. Orbán és bandája tömeg gyilkos!!!
Taska
@Macskaszem: Orbánék ezt tudják!! Tudják, hogy a devizásokat a halálba küldik a bankokat védő törvényeikkel!!! Még a Végrehajtási törvény is a bankokat, pénzintézeteket védi az adós dögöljön meg!!! Orbán rezsim alatt évente: ideszámítva a nem megfelelő kórházi ellátás miatt meghaltakat, a öngyilkosságba menekülő adósokat, a lakásukon, vagy utcán megfagyott, éhen halt áldozatokat az összesen 300 ember. (becsült szám, statisztikai hivatal) Orbán és a FIDESZES bandája tömeggyilkos!!! Ezért egyszer felelniük kell!!!
Taska
Gondolják át emberek!!! Orbánék évente több embert ölnek meg, mint Kádár. Orbán és bandája felelős az emberek haláláért!!! Orbánék mocskos gazemberek, gyilkosok !!!
gulyasgyula
@Taska: ...A Szerbeket nem tudom de az Ukránok kiállását nem látom az Ukrán barátoméknál ...Nyomor nagyobb mint Janukovics idejében és Porosenkóval senki nem próbál végezni . A Szerbek kiállását mutatja hogy a migránsokat se tudják lerázni magukról ..Ezek a Szerbek már nem a volt Jugoszláv legények ..
Commenter
@Macskaszem: Öndiagnózis a net segítségével?
gulyasgyula
Egy 48-éves fiatal ismerősöm akinek a felesége a kardiológus főorvos aszisztense , rosszul érezte magát bement a kórházba a főorvoshoz akivel nagyon jó viszonyba volt ..A vizsgálóban a felesége és a főorvos barátja keze között halt meg mindent megtettek de mégis meghalt ..Na erre mit mondtok kedves hozzászólók ...
Taska
Maga védheti Orbánékat de a tény az tény marad 200 ember halt meg éhen halálra fagyva.
Az öngyilkosokról a kórházban meghaltakról nem is beszélve.
Csak figyelje mi lesz Ukrajnában.. én itt élek tudom hogy mi lesz.
Desischado
A kiváló magyar egészségügy! Szégyen!
maci0427
Voltunk már úgy EKG. vizsgálaton, hogy előtte szívritmus zavarunk volt mellkas meg egyebek, az EKG. meg semmit nem mutatott ki, illetve azt, hogy minden rendben ! Nehéz eset az ilyen és az egésznek ügynek egy kicsit " más szaga is van " ! Egyszer egy nagy orvosi intézményben azt mondta az orvos és több orvos is amikor azt kérdeztem, hogy miért kell ennyi papírt kiállítani nekem, had menjek már , hogy az orvosi hibaperekre szakosodott ügyvédek miatt, akik már a " kapuban állnak ", viccesen , de a lényeg az, hogy erre szakosodtak hiszen már mindenbe belelehet kötni az orvosokba egy beteg esetében és főleg ha haláleset is történik ! Ez a tendencia nem helyes , mert visszaüthet a beteg - orvos kapcsolatára mások miatt !
gulyasgyula
@maci0427: ...Ezt is ez a hülye világ hozta magával ..Nekem is volt már 2 infarktusom és nem értem aki olyan állapotban van miért sétál ilyen melegbe ..Ha baj van mentő vagy saját autó és ha elmondja a melkasszorító tüneteket még egy házi orvos is tudja hogy lehet benyomni a görcsoldó injekciókat ..Én 4 görocsoldót és 1 infuziót kaptam mire a kórházba értünk ahova már bejelentettek a mentősök és azonnal nyomtak belém még 2 injekciót aztán jön a várakozás nincs további teendő ha áll le a szív ..A reklamáló fiának kellet volna vinni az apját a ügyeletre ..Akkor lehet hogy ma is élne az apja ..Amíg a kártérítést a Kórház fizeti //vagyis mi adófizetők // addig az orvosok nem nagyon ijedeznek a perektől ...
maci0427
@gulyasgyula: Pontosan így van ! A kórház vagyis mindnyájan kifizetjük a kártérítést az ügyvédnek és a felperesnek ! Perek...Nézd meg a börtöntöltelékeket, perelnek a rossz rabtartásért, de Szögi Lajos tanár és Marian Cozma esetében sem fizettek még egy fillér kártérítést sem, hiába van megítélve ! Orvosi esetre visszatérve már gyanúsan elszaporodtak ezek a perek ! Nekem is haltak meg sok hozzátartozóm, de majd mindegyikben lehetett volna perelni ! És miért ? Csak úgy, csak azért !
gulyasgyula
@maci0427: ...Egyet értünk ..Itt nem az élet a fontos hanem a pénz ...Marian Cozma esetében is a 16 millió pótolja a szülőknek a fiukat ??? Pénz meg ugyse kapnak csak a lázítás megy a média részéről ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.