Rendőrnek adták ki magukat a csalók.

A 44 éves budapesti K. József és két társa 2018. augusztus 2-án dél körül Budapest XI. kerületében, a Fehérvári úti Vásárcsarnokban az idős személyeket figyelték. A szintén a Vásárcsarnokban dolgozó Zseblopási Alosztály nyomozói észrevették a gyanúsan viselkedő Józsefet és két társát, ezért amikor látták, hogy távoznak, utánuk mentek. A három elkövető az otthonáig követett egy idős férfit, akit a kapuja előtt megszólított, majd együtt felmentek a férfi lakására.

K. József és társai egy POLICE feliratú rendőrigazolvány-tok bemutatásával rendőrnek adták ki magukat, és azt mondták a sértettnek a társasházban betörés történt, ezért szükséges, hogy ellenőrizzék és lefotózzák a lakók otthon tárolt értékeit.

A sértett megmutatta, hol tárolja a pénzét, amit az egyik férfi lefotózott, és amíg társai elterelték az idős férfi figyelmét, K. József eltette a pénzt, majd társaival együtt elfutott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói látták, ahogy az elkövetők kijönnek a társasházból és azonnal elkapták, és elszámoltatták őket. Az igazi rendőrök az egyik férfinél hiánytalanul megtalálták az idős férfi pénzét, amelyet a sértettnek visszaadtak. A nyomozók K. Józsefet és két társát, a 40 éves budapesti N. Anasztáziát és a 48 éves szintén budapesti K. Ferencet csoportosan elkövetett kifosztás miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették őket. A nyomozók előterjesztés tettek a nő és a két férfi letartóztatásának indítványozására

(police.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2019. May 20., 06:56
Tizenegy embert öltek meg egy brazíliai bárban
Szórakozás - 2019. May 20., 06:35
John Wick leverte a Bosszúállókat
Itthon - 2019. May 20., 06:30
Egy tizenöt éves fiút keres a rendőrség